2010. október 2., szombat

Elég volt!!!

Elég volt a lazaságból, virtuális fenékberúgásra lenne szükségem azt hiszem!!! :))
Az elmúlt héten kicsit elszaladt a ló velem, minden nap nassoltam, keveset tornáztam (hasprések azért voltak minden nap!), úgyhogy félek is a hétfőtől, amikor ráállok a mérlegre. :((( Érdekes az ember, míg harcol a kilók ellen és nem érzi jól magát a bőrében, akkor tud kitartó, erős lenni, viszont mikor már elérte a hőn áhított álomsúlyát vagy annak környékét, akkor elkezd lazáskodni. Vajon miért van ez így??? Még nem jöttem rá, pedig jó lenne...
De mivel ma már nagyon mérges voltam magamra, így délben, miután Kismaci aludni ment, beöltöztem a jó meleg, új futócuccomba és lementem a tóhoz kocogni. :))) Már nagyon vágytam rá, hiányzott ez a fél óra naponta. Elég jól bírtam így három hét kihagyás után, csak néha orrot fújni kellett megállnom. :) Elsőre "csak" két kört kocogtam, figyelve, nehogy meghúzzam megint a lábam vagy nehogy túlhajtsam magam. Így 4 km-t kocogtam kellemes tempóval. El nem tudom mondani, hogy milyen jól esett. :)))) utána letusoltam és megmostam a hajam, máris jobb lett a napom. :) Az órám szerint 596 kaloriát égettem el, hogy ez stimmel e, nem tudom, mindenesetre jó eredmény. :)))
Egyébként ez az új futócucc, amit a decathlonban vettem szuper jó. Majdnem még melegem is volt, olyan jó vastagok. Pedig becsapós, mert nem gondoltam volna róluk, mikor levettem a polcról őket. Tényleg élvezet ilyen felszereléssel futni, már várom a holnapot is, mert szerintem még kihasználom, hogy M. csak este 6-ra megy dolgozni és ebédidőben megint lemgyek két körre. :))))
Úgyis rámfér, mert ma este tatárbifsztekeztünk, bár annyira nem kajáltam be belőle, mint amennyire tudtam volna, igyekeztem normális keretek között maradni. :))) De eldöntöttem, hétfőtől nincs mese, jobban fogok figyelni a mindennapokra. Reggel és este inni fogom a lugosító vizet, és este NEM FOGOK már enni 6 után, pláne nem szénhidrátot!!!!
Ja, és minimum kétszer a héten megyek le kocogni, PUNKTUM!!! :)))

Nincsenek megjegyzések: