2011. május 25., szerda

Itt a nyár!!!

Mára 31 fokot jósolnak!!!

Most már nincs mese, berobbant a nyár, tegnap előszedtem a trikóinkat és abban voltunk lent délután, de így is melegünk volt rendesen. Azt hiszem, egyre jobban érik a strand, talán a hétvégén el is jutunk valahova, jó lenne már barnulni is, mert most még csak a kezem és az arcom jó barna a sétáktól. :))))

A futóversenyt már sikerült kipihennem, másnap reggel azért kiváncsiságból lementem reggel futni, de sajnos megint fájt a lábam, úgyhogy most megint pihentetés van. Ma telefonálok az ortopédiára időpontért, meg szeretném nézetni, mert nem érzem annyira a javulást és jó lenne tudni, hogy mi okozza. Remélem, hogy jövő hét elején már okosabb leszek, hogy mi ez.

Tegnap sétáltunk a tónál, mikor az osztrák ismerősöm, Andrea futott arra és megálltunk picit beszélgetni, rendesen fájt a szívem, hogy én pedig nem futhatok. :((( Ezért ma beállítottam az órámat 6-ra, fel is keltem, de mivel húzódott a combomnál megint a fájdalom, így nem kínoztam magam, nem mentem le... az más kérdés, hogy az is kínzás és rossz, hogy nem tudok futni most, rendesen nem találom a helyem, mozognék, csak nem tudom, hogy mit. :(((( 

Hétfőn itt volt Szilvi barátnőm, még hajón dolgoztunk együtt, itt is aludt, így tudtunk sokat beszélgetni. Hétfő délután starbucksoztunk egyet, de valahogy nem esett jól a megaédes süti, úgyhogy nem is ettem meg az egészet és a café lattet is meghagytam, eddig pedig sosem volt gondom Starbucksban. Tegnap még itt ebédelt, őzgerinc formában sült csirkét csináltam, mindenkinek bejött, mára is maradt. Így nem kell ma főznöm, csak köretet hozzá, úgyhogy ma ananásznapot tartok. :)

A tervem az, hogy egy héten 1 napon nem figyelem a kalóriákat, eszek, amit kívánok, 5 napon odafigyelek, hogy 1200 kcal és 120 ch körül egyek és egy nap pedig gyümölcsnapozok. Persze ez változhat, de egy kb. irány lesz. Most úgyis meleg van, nem kívánok semmit, csak gyümölcsleveseket, dinnyét, hideget.... P épp ma kérdezte, hogy hozzon e halászlevet, mert a magyar szakács ma főzi frissen, de amennyire szeretem, annyira nem kívánom ebben a melegben.

Az újabb futóverseny is már megvan, szeptember 17én lesz Bécsben a Reebok Women's Run, ahol 5 és 8 km-t lehet futni, már jelentkeztem is a 8 km-es távra. :) Egy szuper, rózsaszín reebok futópolót is adnak a nevezési díj fejében, rajta a Running Quenn felirat lesz idén, tök jó! :))))

Most lemegyünk boltba, sétálunk egyet, kihasználjuk, hogy P csak hatra megy dolgozni, hétvégén pedig szabad lesz, ilyen is már régen volt! :)))) Szép napot Mindenkinek!

1 megjegyzés:

Marti M írta...

Kukk be ide, meglepi!

http://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/05/dijat-kaptam.html