2011. május 21., szombat

Készülődés

Már csak egyet alszunk, és holnap elstartol az éves nagy DM női futóverseny!!!! :)

Eddig sejtésem sem volt, hogy mi vár rám holnap, oké, azt tudtam, hogy 25 ezer nő, lány, gyerek fog futni, de hogy az pontosan mennyi , nem is képzeltem el igazán. Ezért lepődtem meg nagyon, mikor délelőtt mentem a startszámomért, gondoltam, szombat délelőtt révén még sokan vásárolgatnak és biztos délután lesz a tumultus. Elég volt kiszállni a metróból, már akkor kisebb tömeg volt, sokan már hazafelé tartottak a futós szatyrukkal, de a legtöbben, velünk együtt, még akkor indultak feltérképezni a rendezvényt. :) 10 óra múlt egyébként nem sokkal. :))))

Jött P nagynénje is, aminek nagyon örültem, mert ő már régi motoros a dm futáson, minden évben részt vesz, így ő irányított minket, hogy merre induljunk, mit hol kapunk meg. :) Először egy nagy sátorba mentünk, ott különböző pultoknál lehetett elhozni a startszámot, jól meg volt szervezve, mert kb. 2000 szám volt egy pultnál, így nem volt annyira nagy sor, hamar sorra kerültünk. Rengetegen voltak babakocsival, gyerekekkel, bár én ezt inkább hátránynak tartottam, mert esélyem nem volt megnézni a többi sátrakat, pedig érdekelt volna pl. a nike és a nivea sátra mindenképpen, de majd jövőre okosabb leszek. :))) A startszám és startszatyor (ami tele volt kedvezményes kuponokkal, termékmintákkal, sportitallal, stb.-vel és dög nehéz volt :D ) átvétele után P nagynénjének chipet kellett kölcsönöznie, amivel majd az idejét mérik, nekem van sajátom, még márciusban vettem, így egy - egy futásnál elég a jelentkezésnél a számát leadni és én azon leszek regisztrálva. (egy sorral kevesebb volt így ma :D )

Ezután átsétáltunk a zöld terület másik felére, ahol a pólókat kaptuk, narancssárga, nike futópóló, tényleg nagyon szuper. Ismét jól jött, hogy nem egyedül mentem, mert kapásból az M-es sorba álltam volna be (külön sor volt xs, s, s-m, l, xl és xxl méretre, ez is tök praktikus volt!), de P nagynénje mondta, hogy nekem tuti elég az s-es is, mert neki kell az m-es méret. Oké, így még hamarabb kész voltam és tényleg pont jó az s-es, kényelmes!!! Újabb sikerélmény, hogy s-es futópóló jó rám!!!!! :)))

Mivel már kezdett gyűlni a tömeg, így egy kis időre átsétáltunk a közeli játszótérre, közben szemügyre vettük a startot, megint elmagyarázta Andrea, hogy mit hogy csináljak majd holnap, hogy szokott lenni a szervezés stb, nagyon tanulságos volt! A játszótéren átböngésztük a szatyrot és szortíroztunk, hogy ne legyen olyan dög nehéz, a felét kidobtuk. :)))) addig Benny játszott, szaladgált,bohóckodott kicsit. Fél 12 körül még mentünk egy kört, megnéztük a sátrakat, gyűjtöttünk lufit Bennynek a babakocsira, hoztunk izotoniás italt, amit majd holnap megkóstolok szerintem. Akartunk enni is, de főleg óriásfánkot, császármorzsát, óriás sütiket, szendvicseket lehetett kapni, gondolom a szénhidráttartomány feltuningolására, de azt inkább kihagytam. :))) Inkább hazajöttünk és még be tudtunk gyorsan ugrani a boltba, hogy hozzunk ebédre grillpipit, és magamnak jégsalit hozzá, jobban jártam így. :)Öntetnek kis bazsalikumos olivaolajat öntöttem rá és egy pici natur joghurtot, isteni volt!!!

Délután is készültem visszamenni, de eléggé beborult, így inkább eltömegközlekedtünk a közeli plázába, ahol a bio-reformboltot néztem VOLNA meg, ha Benny nem nyűgösködik, így eléggé gyorsan kellett a lényeget átnéznem, de azért vettem málnalekvárt, Bennynek kukoricás "kukit", egy tábla csokit, és egy nagyon finom bio, lime-os joghurt féleséget, amit nehéz abbahagyni, de megálltam, hogy ne egyem meg az egészet, jó nagy dobozos szerencsére, így holnap is tudok belőle enni. Új kedvencem lett, fogok még venni és a többi ízt is kipróbálom majd. Az ára sem volt vészes szerintem, ha az embernek van ideje böngészgetni, akkor jó dolgokat lehet kifogni. Nasit akartam nézni, de valahogy nem voltak szimpik, mert megnéztem mindegyiknek a kcal tartalmát és nem voltam elájulva. Majdnem több bennük a kalória és a szénhidrát, mint a sima nasikban. Mert ha még kb. fele lenne, akkor azért beruháznék egy-kettőre végszükségre, de így valahogy sajnáltam rájuk kiadni a nem kevés pénzt. De majd egyszer megint nyugiban, egyedül megyek és akkor át tudom nézni mindegyiket, biztos találok valami jót is. :)))

Egyébként a modell diétát sikeresen befejeztem, büszke vagyok magamra és most kell majd észnél lennem, hogy ezután is tudjam magam tartani. A három nap alatt kb. 2,2 kg ment le, de hétfőn még 64 kg voltam, úgyhogy ahhoz képest már ezerszer jobban érzem magam a mai 61 kilómmal. :) Ma is ügyes voltam, 1030 kcal-t és 98 ch-t ettem elvileg, mert igyekeztem mindent a kalóriaszámolós programban dokumentálni, még a három darab manner nápolyi karikát is. :)))) azért az meglepő, hogy ha bekapok egy kis, számomra szinte semmi nasi manner nápolyi karikát, az máris 10 gramm, vagyis 156 kcal és 18 ch. És régen nekem 3 db manner nápolyi a fél fogamra sem volt elég, minimum a fél zacskóig ettem. :))))) inkább ki sem számolom, már ez is meglepő volt. :))))

Most megyek, még összekészítem a cuccaimat holnapra, a chipet már felszereltem a cipőmre, már csak abban reménykedek, hogy nem lesz eső, mert csak pólóban tervezek futni, jó lenne, ha nem kellene felesleges dolgokat cipelnem... Holnap jelentkezek, gondoljatok rám 9:25-től!!! :))))


5 megjegyzés:

Csillámpóni írta...

Gratulálok a sikeres modell kúrához, én ezt nem v.színű, hogy kibírnám, persze akarat kérdése.:)

En írta...

Szuper a póló!!! Hajrá Bambi!!!!!

Marti M írta...

Bambi, sok sikert mára!

Gaabee írta...

A futashoz irtam mar szurkot, a 3 naposhoz gratula. En csak 1 napot terveztem tegnapra. Sikerrel. Ja, s en mar 5,50-tol gondolok rad, mert lanyom akkor dontott ugy, hogy eleg a pihenteto alvasbol.
Na hajra Anitam!

Bambi1978 írta...

köszi Csajok! :)

Gabi, kedves a lányodtól, hogy vasárnap reggel nem hagy aludni. :(