2011. május 28., szombat

Sikeres délelőtt

Sikertelen délután után sikeres délelőtt következett :)

Reggel az eső elintézte, hogy ne mozgással kezdjem a napomat, úgyhogy inkább aludtam még egy kicsit. Úgyis még fájt a lábam, így csak séta lehetett volna, de sebaj, ebéd után bepótoltam 50 perc step aerobikkal és 10 perces Rezsi tricepsz, has tornával. :)

Szóval délelőtt elmentünk a közeli plázába, én visszacseréltem a tegnap Bennynek szerzett fürdőgatyát egy mérettel nagyobbra a Zarában, addig a fiúk bevásároltak a sparban és húsboltban, mert P tatárbifszteket kívánt, így venni kellett hozzávalókat. :) Mivel én elég hamar végeztem, ma megint visszanéztem az Orsay-be, ahol tegnap már nem volt időm jobban szétnézni. Bevittem pár cuccot próbálgatni , egy gatya sajnos nem volt a méretemben, pedig nagyon tetszett (volna), az eladócsaj megnézte a számítógépen, és egész Bécsben nincs 38-as méret, de reménykedjek, hogy még kapnak árut... úgyhogy gatya nem lett, viszont helyette találtam két egyszerű, de nagyszerű ruhát, amit én leggingsekhez gondoltam egyből, és le volt árazva mindkettő, úgyhogy nem vaciláltam sokáig, mindkettőt megvettem, ritkán találok ilyesmiket. :) Nekem nagyon tetszenek, sportos elegáns. :)


Úgyhogy most már jobb a kedvem, mert akár ezekben is mehetek majd a diplomaosztóra, vagy a tegnap vásárolt sötétkék felsőmbe a fehér gatyámmal. Még megálmodom júliusig. ;) :)

Tegnap este még az esprit honlapról is rendeltem egy rövid futógatyát, egy felsőt és egy vagány, farmer térdgatyát, ilyet keresek mindenhol, de nem igazán találtam megfelelőt. Remélem, hogy jó lesz a méret, néha nehéz eltalálni. De vissza lehet küldeni két héten belül, és csak azt kell kifizetnem, ami passzol. Jó ez a rendszer. :)

Délután a poros step aerobik dvd-t vettem elő, kedvem támadt hozzá, egyedül egy mozdulat nem esett jól, azt kihagytam, de amúgy jó kis 50 percet tornáztam végig. Utána még ráhúztam egy tíz perces Rezsit, máris jobb lett a kedvem. :) Sajnos az idő délutánra sem lett jobb, csak annyiban, hogy nem esett már az eső, de marha hideg volt, ettől függetlenül lementünk délután is beöltözve (Benny gumicsizmába, esőcuccban, élvezte is nagyon :D )a közeli botanikus kertbe, megnéztük a birkákat, kecskéket, nyuszikat, bagoly családot stb.. :) Este pedig még 6 előtt belakmároztunk a tatárbifsztekből, nagyon jól esett, el is fogyott a nagy adag. :)))) Jövő héten böjtölhetem ezt a sok kaját, bár bajban leszek, mert P péntekig itthon lesz, most vált munkahelyet és az új hely csak akkor indul.... elszoktam már ettől, hogy ennyit itthon van, így majd mindig csesztet, hogy egyek már. :((( Ma is figyelmes akart lenni, mert magának fehér toast kenyeret vett a tatárhoz, nekem pedig "mehrkorn"-t, bár én mindig teljes kiörlésűt, vollkorn-t szoktam venni. Nem akartam elvenni a kedvét, így ezt is megettem, de azért picit másabb volt ez is. Mindegy, még mindig jobb, mint a teljesen fehér kenyér. :)

Közben azt is realizáltam, hogy nekem két hét múlva osztálytalim lesz... nagyon rá kell kapcsolnom, hogy addigra újra jól nézzek ki, úgyhogy a héten az ortopédia mindenképp be van tervezve és ha P itthon lesz, akkor szerintem majd beosszuk és eljárok én is konditerembe. Holnap is délelőtt megyek P-vel a terembe, mert P apukája reggel elviszi Bennyt, mennek kettesben csavarogni, mi pedig rögtön indulunk a konditerembe, míg P súlyzózik, én majd megnézem, hogy mit bírnak a lábaim (bringára, elipszisre gondolok, hogy az majd megy, ha mégsem, akkor majd a kondigépekkel erősítek, megoldom ;) :) ), utána pedig az anyósoméknál ebédelünk és úgy jövünk haza. :) Tehát ígérni nem ígérek, de próbálok rákapcsolni. :)))))

Azért holnap nem akartam üres kézzel átmenni és olyan ebéd utáni nasit terveztem, amit a kocsiban hagyhatunk, míg mi kondizunk. :) Végül ezt a csíkos tallér receptet próbáltam ki, már régóta kinéztem, és kicsit átvariáltam reformosabbra: a liszt zabpehelyliszt és rétes liszt keveréke, a cukor helyett én por édesítőt tettem bele, a vaniliás cukor helyett pedig vanilia aromát. :) Most lettek készen, 45 db keksz lett, nagyon egyszerű kis nasi. :)



Mindjárt le is tesztelem, hogy milyen lett, nem ám valami ehetetlen izét viszek holnap az anyósoméknak. :))))

1 megjegyzés:

pipacs írta...

Imádom a fenék alá érő tunikákat. Én is hordom ezeket leggins-sel! :)Múltkor bementem egy üzletbe, mondom legginset keresek. A csaj visszakérdez: mit??? Ööö mondom hát olyan fej nélküli harisnyát. Válasz: jaaa, cicanadrágot! :D:D:D:D