2011. május 18., szerda

Újra itt! :)

avagy rossz pénz nem vész el... :))))

Na, a hétvégi önsajnálat és önostorozás után vasárnap este megráztam magam és hétfőtől újra rákapcsoltam, hogy megtaláljam a régi önmagamat. :))

Első körben ismerkedek egy szuper kalóriaszámoló programmal és próbálom beállítani a fogyáshoz elég kalóriamennyiséget, amit egy nap megehetek. Ez hétfőn és kedden már aránylag sikerült is, mellé iszom a sok vizet és bevásároltam a modell diétához, mert úgy érzem, kell egy szigorúbb indító lökés ahhoz, hogy megtáltosodjak. :)))) A nasikra rá sem nézek, de még szagolni sem engedem magam, délután Bennynek is szőlőt vagy almát vittünk a hét elején, abból ettem, ha megkívántam. Reggelikre abonettet ettem vékony párizsival, sajttal, hétfőn este is azt vacsoráztam, tegnap pedig virslit sajttal és paradicsommal. Ebédre cukkinikrém leves volt, jól esett a zöldség tegnap. :)

Ma pedig a modell diéta első napján vagyok túl, a mai adagom 70 dkg ananász volt és 2 db banán, mellé sok víz. Jól bírtam, nem voltam éhes, de délelőtt és délután is végig úton voltunk, ilyenkor nem hiányzik annyira. Inkább szomjas voltam, mert meleg volt, maradjon is így! :)))

Holnap lesz a kivi nap, a napi adagom 10 db kivi és 20 dkg szőlő lesz, ez is bírható, mert a kivi is eltelít. :) Pénteken pedig a legjobb nap lesz, mert változatos lesz, ehetek 30 dkg szőlőt, 30 dkg ananászt és 5 kivit. Kánaán!!! :)))))

Direkt így terveztem, hogy szerda, csütörtök, péntek legyen a három nap a diétára, mert vasárnap futás, így szombaton már ehetek, de persze nem tervezek nagy zabát, csak kicsit tartalmasabbat ,mint a gyümik. Egy ismerősömtől olvastam egy szuper pizzás csiga receptet, azt tervezem kipróbálni, de még megálmodom addig.

Sajnos a futást most teljesen hanyagolom, még mindig fáj a lábam, nagyon meghúzhattam egy izmot és amilyen dinka vagyok, ráfutottam, mondván, hogy ha futok, úgysem fáj, erre most még jobban fáj. :((( tanulhatnék a hibáimból, de elég hülye vagyok ezen a téren, mert már annyira hozzászoktam ahhoz, hogy így indul a reggelem, nem találom a helyem, ha tovább alhatok, mint fél 7. :))))) de most a vasárnapi kocogás a tét, tehát nem rizikózok, inkább itthon tornázgatok lightosan, combot kihagyva. Viszont arra gondoltam már, hogy péntek körül lemerészkedek, de ha nem is futni, akkor sétálok 4-6 km-t, csak hogy mozgással kezdődjön a napom. :))))

A tervem az, hogy még egyszer megpróbálom elérni az 58 kg környékét és azt megtartani, és ha megint nem jönne össze és beállna a szervezetem a 62 kg környékére, akkor elfogadom és belátom, hogy ennek így kell lennie. Mert azt azért nem szeretném, hogy elérek egy súlyt , és utána se egyek meg dolgokat még néha sem, csak azért, hogy elmondhassam, én bizony 58 kg vagyok. :) Ha 61 leszek, az sem baj, de néha ehessek egy egész tábla csokit, és ne kelljen lemondanom örökre róluk. :))) Most egy utolsó hajrá, egy utolsó esély, meglátjuk, hogy sikerül e. Illetve ez így nem jó, mert SIKERÜLNI FOG, azt tudom!!!!! :))))) Nem éri meg siránkozni dolgokon, csak rosszabb lesz! Felébredtem és újra itt vagyok!!!! :)))))

Már egy párszor leírtam, de most tényleg így gondolom:

Reszkess madzagosbikini, mert jövöööööööööööök!!!!! :))))))

4 megjegyzés:

Marti M írta...

Na, ezt a bambit kerestem az előbb! Helyes! Ezt már szeretem! Hajrá Bambi!

Marti M írta...

Bocsi, most látom kisbetűvel írtam a neved. Bégegyszer bocsi.

Névtelen írta...

Örülök, hogy a "rossz pénz nem vész el"...mert kell az erő, akiből meríteni lehet és Te pont ilyen vagy! Bár nem olvastam el az elejétől a blogod (igyekszem, de időhiány van), a képek magukért beszélnek....:D Szeretném, ha Te lennél a húzóerőm!!! ....MERT MEG TUDJUK CSINÁLNI!!!:D

Bambi1978 írta...

Aranyosak vagytok, köszi a soraitokat! :))))

Babocska, tényleg meg tudjuk csinálni, csakazértis! :)))))