2011. május 7., szombat

Vidám szombatot!

Ma almavirág fesztivál Rácalmáson! :)

Már korán reggel átsütött a nap a redőnyön, arra ébredtem negyed 7 körül, de nem mentem végül futni, mert még mindig fáj picit a lábam és nem akarom még jobban leterhelni, nehogy bedurranjon 22.-ére és ne tudjak a női futáson részt venni. Úgyhogy ma teljes pihenőnap lesz, esetleg este valami erősítés, még kitalálom.

Tegnap délelőtt letudtam a kozmetikust, fodrászt, most megint jó csuri hajam lett, de így legalább nőhet megint június 10-ig, mire újra hazajövünk. Most megint szőkés lett, egy pár hónapig marad ez a szín, aztán meglátjuk, hogy milyen hangulatom lesz. :)) Voltam fodrász után a tirolban élő barátnőméknél is, ott ebédeltem, beszélgettünk kicsit, ő is már ügyesen leadott kb. 10 kilót, már látványos a fogyása! :)

Hazafele beugrottam még a bioboltba is, vettem zabpehelylisztet, xilitet (kétfélét is, mert amit akartam, abból csak egy doboz volt, de az nem tart ki júniusig, így most próbálok egy másik márkát is), l-carnitin folyadékot (mert a legtöbb l-carnitin kapszulának kell jó fél óra a hatásig, és a reggeli futások előtt nekem nincs fél órám, így most ezt fogom kipróbálni, vizzel kell feloldani).

Délután játszótereztünk Bennyvel és Alexa barátnőmmel, este pedig kismamásan kirúgtunk a hámból Robi barátnőmmel, először egy grill étteremben vacsoráztunk, utána átmentünk a helyi kávézóba (ide jár szinte mindenki, mert nincs nagyon más) és ott bámultuk az embereket. :)))) Ittunk tejeskávét, vitamin koktélt, mogyiztunk, ropiztunk, tudunk élni, mi? :))))) Este 10 körül viszont már kezdtünk ásítozni (hiába, elszoktunk már az éjszakázástól :) ), úgyhogy fél 11 után már itthon voltam. :)

Ma almavirág fesztivál lesz itt a városban, délelőtt és délután is készülünk majd le. Szerintem ebédelni is ott fogunk, és ha jó illata lesz a kürtös kalácsnak, akkor azt is megkóstoljuk. :) szeretem az ilyen banzájokat, csak a tömeget viselem nehezen.

Szép napot Nektek is, kiránduljatok, sétáljatok, pihenjetek! :)

3 megjegyzés:

Zsu írta...

Jó szórakozást Nektek mára! A lábadnak pedig jobbulást.

Süviandi írta...

A hétvégén nálunk vásár lesz. Általában kinézek a csajokkal. Venni igazából nem szoktam semmit csak egy kis vásárfiát :) A gumicukor és a tejkaramella kötelező. Tudom nagy bűn, de talán belefér.

Marti M írta...

Bambi, gyógyulást a rendetlenkedő lábadnak, és rugj ki a hámból, mert most van alkalmad.