2010. november 13., szombat

Új kihívás


Új célt tűztem ki a következő pár hétre, mégpedig azt, hogy belövöm az 58 kilót, amit el szeretnék érni mondjuk január elejéig. :))) Január 4én lesz egy éve, hogy életmódot váltottam, hogy elegem lett a dundi tükörképből, a zsákba bújtatott testemből és elkezdtem harcolni a kilóimmal. Eddig 24 kilót fogytam, már most is szuperul érzem magam a bőrömben, de vannak még kritikus helyek, ahonnan ledolgozható lenne még pár centiméter-kiló.
Nono blogján megismertem pár szintén fogyis csajszit, akikkel jó kis társaság alakult ki, esténként néha msn-en csevegünk az élet dolgairól, bár általában a diétás, fogyis, tornás dolgokról. :)))) Ott vezették le páran a legjobban és legmeggyőzöbben azt, hogy miért "jó" 58 kilónak lenni és totál igazuk van. :)) Nekem eddig a 60 kiló volt a cél, amit elértem már, de hamar fel tud kúszni egy-két kiló, ha az ember lazáskodik. az 59 kiló azért nem jó, mert ott még eléggé "rezeg a léc", hogy mindjárt 60. :))) De az 58 egy biztos pont, onnan még ha felkúszik egy-két kiló is, az is csak 60, tehát az új célom az 58 kiló elérése.
Ismét erős és eltökélt vagyok, nem eszek kenyeret, édességet is minimálisan és azt is főleg csak délelőtt, ha éppen megkívánom, este 6 után semmi kaja, csak roiboos tea. Napi két liter teát megiszok, mellette víz és néha max. cola light. Minden nap tornázok minimum 30 percet, főleg Réka erősítő tornáit és hasizom feladatokat. Talán holnap már lejutok futni vagy aerobic órára is, mert Kismacit elviszi a nagypapa délelőtt, úgyhogy még kitalálom, hogy mit is csináljak. :)))
Gabi barátnőmmel egyességet kötöttünk, hogy ha én elérem az 58 kilót, akkor süt nekem fincsi banántortát, én pedig neki ígértem meg, hogy ha eléri az ő álomsúlyát, akkor én sütök neki madártej tortát. :))) Nagyon rajta vagyunk az ügyön, sikerülni fog mindkettőnknek, ezt tudom!!!!!! :))))
Kicsinyítettem pár képet az elmúlt hét reform nasijairól, íme a két finomság:
sajtos zabpelyhes tallér

Kekszpogácsa Nonó oldaláról :)

Vettem túrót tegnap, a hét elején valami túrós sütit szeretnék majd kreálni, természetesen diétásan. :)))))

Nincsenek megjegyzések: