2011. május 30., hétfő

Fejfájós hétfő

Remélem, hogy holnapra elmúlik...

Délelőtt Benny leendő ovijában voltunk beíratkozni, minden rendben zajlott, a fiatalember is hozta a marketingarcát, mintha tudta volna, hogy ma még nem igazán jó, ha hisztis kisfiúként mutatkozik be. :))))

Kicsit játszóztunk délelőtt és délután is a tónál, ma már többen bent voltak a vízben, szerintem nemsokára mi is belevágunk a bécsi strandolásba is. :)

Holnap délután már a sárvári fürdőben fogunk strandolni, várjuk nagyon, a cuccaink már össze vannak aránylag pakolva, 9 után indulunk. Jó lesz kimozdulni egy kicsit...

Sajnos délután óta eléggé nyom a fejem, már vettem be gyógyszert, de nem igazán javult. Így a mai gyümölcsnapomat is 5 óráig bírtam, akkor inkább ettem egy kis barna kenyeret, sajtot, hogy legyen, ami felszívja a gyógyszert. Talán ez is ér valamit, ha a nap 3/4-ében csak gyümit ettem.

Este akartam tornázni, de végül nem volt kedvem hozzá, még jó, hogy ebéd után elővettem az Add önmagad 3-ból a has részt és azt végig csináltam, így a napi fél óra becsület mozgásom megvolt. :) Szerintem holnap-holnapután nem fogok nagyon tornázni, nem tervezem vinni a laptopot, bár biztos elvonási tüneteim lesznek. De néha kell a netmentes nap is, majd olvasgatok, veszek friss újságokat, kihasználom egy kicsit a forint és a magyar, megszokott újságjaim előnyeit. :)

Néztem, hogy van Update pékség Sárváron, lehet, hogy benézünk majd, mert a sétálóutca környékén vannak, ha jól néztem a térképen. Elég új pékségnek néz ki, talán motiváltabbak, mint Érden, ott nekem ugyanis sajnos nem volt jó tapasztalatom, de lehet, hogy csak rosszkor voltunk ott. :)

Holnap lesz az első, idei bikinis bevetésem, remélem, hogy sikerül egy kis színt összeszedni, hogy ne világítson a hófehér hasam a strandon. :))))))

 Csütörtökön jövök, addig is vigyázzatok Magatokra, szép napokat!!!

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Bambi, itt is jó szórakozást és pihenést kívánok nektek.

Catherine írta...

Érezzétek jól magatokat! :)
Jól fogsz kinézni bikiniben. :)))

Évi írta...

http://sulymegtartas.blogspot.com/2011/06/juniusi-fogyas-verseny.html