2011. szeptember 20., kedd

Itt van az ősz..

itt van újra...

Még szerencse, hogy hétvégére nem ért ide, és szuper időben tudtunk futni a versenyen, mert tegnap óta viszont nagyon hűvös, szeles idő lett, ma pedig egész nap esett az eső, kisebb szünetekkel. :(

Ma reggel akartam futni, fel is keltem 6-kor, de inkább visszafeküdtem, mikor megláttam, hogy milyen tuti idő van lent... :/ Úgyhogy mivel ma 9-kor eljöhettem az oviból és csak 11-re kellett visszamennem Bennyért, így Béres Alexandrával tornáztam egyet a Nyerj időt tornájára. :) Tegnap pedig a Réka kártyákból hasaztam egy kicsit a Született feleségek alatt. Talán holnap reggel lejutok futni, az órámat mindenesetre beállítom 6-ra.

Közben zajlik az élet, az ovibeszoktatás is kezt alakulni, bár nagyon lassan..... Talán csütörtökön Benny már ott ebédelhet és jövő héten ott aludhat. Remélem, hogy tényleg megszereti, bár úgy veszem észre, hogy tetszik neki, bejönnek a játékok, dalok, viszont a gyerekekkel még nem tud mit kezdeni és főleg az a legnehezebb, hogy már én nem vagyok vele egész nap. De biztos megszokja majd ő is, mint minden gyerek...

Ovizás mellett önéletrajzokat gyártok, e-maileket küldök leendő munkahelyekre és állásinterjúkra járok. :) A hét elég zsúfolt, tegnap is voltam egy helyen, ma is , holnap is megyek és hétfőn is. Remélem, hogy összejön valami. Az a probléma, hogy olyan helyet keresek, ami max. délután 3-kor vége, mert Bennyért nekem kell majd mennem az oviba, P reggelente el tudja majd vinni, de elhozni nekem kell.

Szívem szerint egy fitnessteremben dolgoznék a legszívesebben, csak ott senki nem áll velem szóba, ha hallják, hogy hétfőtől péntekig állandó délelőtt tudnék csak menni. :(( A legtöbb konditerem hétvégén is nyitva van, este 10-11-ig is akár, ünnepnap is, az pedig nekem nem fér bele momentán az életembe sajnos. De azért nem adom fel a reményt, hogy valahova mégis el tudok így helyezkedni, mert tudom, hogy szívvel-lélekkel tudnám a feladatomat ellátni.

Azért van még pár terület, ami érdekel és amit szintén szívesen csinálnék, tehát nézelődök és igyekszem megtalálni a minden szempontból tökéletes munkahelyet! :)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Figyelj Anitám!

Az óvodába való beszokás mindenkit megvisel: anyát és gyarkőcöt egyaránt...sőt még az óvónéni is izgul:)Én legalább is szoktam:)De,hidd el,hogy a gyerekek 3 éves korukra éettek lesznek arra,hogy anyától"elszakadva" becsöppenjen saját korosztályába és közöttük rengeteg tapasztalatra tegyen szert,ami segíti az ő kis fejlődését.Nem baj,ha a beszoktatás üteme lassú.Annál biztosabb lesz.És hidd el,hogy minden kisgyerek megszokja az ovit és imádják is egy idő után.Nálunk is vannak nagyon sírós kisgyerekekek és oylan jó látni pár nap múlva,ahoyg önfeledten játszanak.Akkor amikor már nincs ott anya.Sokszor csak addig tart a pityergés,amíg anya ott van.:)Keresik közben is anyát,de ügyesen meg lehet velük beszélni mindent és jókat lehet együtt játszani.
Meg aztán ez természetes is,hiszen 3 évig csak anya volt:):)Megszokja és imádni fogja meglátod!!!!:)Puszi

Névtelen írta...

Jut eszembe,te ősszel-télen szoktál futni???Én nem akarom abbahagyni mert akkor visszaeseka kezdő szintre:(:(Reggel biztos,hogy nem fogok,mert nem bírok korán mozogni.Este meg talán nem lesz annyira hideg...Szerinted??

Bambi1978 írta...

Köszi Dusika, én is ezzel vígasztalom magam, hogy minden gyerek beszokik egyszer... Benny amúgy még csak most lesz 2,5 éves, tehát még "pici", de már érti a körülötte zajló dolgokat, ezért nehéz ez az ovizás vele. De majd belejön, sok választása nincs...

Én olyan nulla fokig futottam tavaly kint, jól beöltöztem, sapka, kesztyű és irány a tó! :) szuper volt, de figyelni kell, hogy ne túl melegen és ne is túl lengén öltözz be!

Névtelen írta...

Nincs olyan konditerem, amelyik reggel hatkor nyit? Vagy ott nem 8 óra a napi munkaidő? Csilla