2011. szeptember 4., vasárnap

Új fejezet

Holnap új fejezet kezdődik az életünkben, Benny kisovis lesz. :)))

Ez a nyár is véget ért, bár nem is nagyon volt igazi nyár, mindenesetre naptár szerint véget ér, és holnap elkezdődik újra a suli, ovi, kinek mi.... Idén ez már minket is érint, ugyanis Benny nagyfiú lett, holnap lesz az első napja az oviban. Hihetetlen, hogy már itt tartunk, nemrég született és már oviba megy. Rohan az idő, és ezt főleg ilyenkor látjuk....

Holnap még csak ismerkedni fogunk az ovival, az első napokban én is ott leszek vele, fokozatosan próbálják majd az ovónők azt, hogy az anyukák ott hagyják a gyerkőcöket. Már régóta beszélgetünk Bennyvel az oviról, hogy milyen szuper dolog is az, és amíg anya és apa dolgozni fog, addig ő az oviban fog játszani. Vettünk már benti cipőt, hátizsákot, uzsis dobozt stb, úgyhogy már tudatosan készültünk a holnapi napra. Ma még lelkes, ő is mondogatta, hogy holnap ovi, hát meglátjuk majd a héten...

Ez az új fejezet nálam is hamarosan egy új fejezethez vezet, ugyanis október végén lejár az itthonlétem és újra dolgoznom kell, amit már várok nagyon. Igaz, azt még nem tudom, hogy hol lesz az új munkahelyem, de nem félek attól, hogy nem találnék valami megfelelőt addig. Ötleteim vannak, hamarosan gyártom majd az életrajzokat és szétküldöm őket, de először azt akarjuk megvárni, hogy Benny hogy reagál az ovira, a gyerekekre, az ovónénikre.

Már nekem is jó lesz kicsit dolgozni, nem csak játszóterezéshez felöltözni, hanem kicsit normálisabban is, emberek között lenni és lefoglalni magam, hogy ne punnyadjak el néha. Mert az utóbbi időben elég punnyadt lettem, mind a mozgás, mind a kaja terén. Nem jó ez így, nem ismerek magamra!!!!! :((( Semmi motiváció, semmi katt, nem tudom, hogy mi ez... Talán az elmúlt két napban sikerült valamennyire felráznom magam, tegnap a kaja már aránylag jó volt, ma pedig a kajaodafigyelés mellett tornáztam is, a Réka edzéskártyákra. Futni nem volt erőm reggel, picit nyomott a fejem, de holnap reggel nem lesz kifogás, ha hétfő, akkor futás!!! :))) Fitten kell kezdeni a hetet!

Az a baj, hogy legszívesebben most jelentkeznék minden versenyre, ami lesz, mivel az ősz elég sok futóversenyt tartogat, de elég nehéz megoldani Benny felügyeletét, és nincs pofám sem állandóan az anyósomékat megkérni, és P-t sem akarom mindig a futások miatt leterhelni. Pedig örömöt ad egy-egy verseny, teljesen másképp tölt fel energiával, kedvvel a továbbiakhoz. Ami eddig fix, az a 17-ei 8 km-es futás és az oktober 8-ai éjszakai futás. De jövő vasárnap is lesz az a futás, ahol a beteg gyerekeknek megy az adomány a nevezéssel, ráadásul P szabadnapos, tehát még van egy hetem a puhítására. :))) Mondjuk az nem lesz igazi verseny, inkább a jó cél érdekében történő futás, de a másik kettő verseny lesz, már nagyon várom őket. A szeptember 17-eire jön anya is nordic walking-ra, de ő csak az 5 km-es szakaszt teszi meg, így a Bennyszittelés is meg lesz oldva, mert míg anya versenyez, addig mi apával ott leszünk, mikor pedig én futok, akkor már anya kész lesz, így tudnak vele játszóterezni. :)

Mindegy, majd csak lesz valahogy, ki szeretném használni az utolsó két hónapomat arra, hogy annyit fussak, amennyit tudok, mert utána már a munkám és munkaidőm alapján tudom csak megnézni, hogy mikor és hogy fér bele egy-egy futkározás. Azért abban reménykedek, hogy heti kétszer-háromszor sikerül majd lejutnom, vagy terembe eljutnom, mert feltölt, kikapcsol, ez az egy hely, ahol egyedül lehetek a zenémmel, a gondolataimmal és ez KELL!!!! :)))

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Remélem a fiad hamar összebarátkozik a gyerekekkel és nem lesz gond. Drukkolok.
Martinelli