2011. szeptember 7., szerda

Kusza nap

Ma elég kusza napom volt, de estére legalább a fejfájás elmúlt, ez már egy elég nagy dolog, mert már nagyon szenvedtem. :(((

Reggel megint nem voltam futni, örültem, hogy a fájdalmat tompítani tudtam a fejemben, úgyhogy inkább aludtam picit tovább és 7 körül keltem, hogy előkészítsem Benny uzsiját, cuccait az ovira. :) Ma is nyugis napunk volt, egyre ügyesebb, én pedig egyre büszkébb vagyok rá. Ma már volt kis sírás, de csak azért, mert nem akart velem hazajönni az oviból. :)))))))

Ebédre a tegnap főzött paradicsomos húsgombóc volt, Bennynek főtt krumplival, nekem magában, de a kis kópém nem volt éhes, mert azelőtt nem sokkal kapta meg az ovikezdésre ígért futóbringáját, és együtt szereltük össze, úgyhogy fel volt pörögve, csak a bicaj érdekelte, az ebéd már zavaró tényező lett. :)))) szerencsére azért aludni tudott ebéd után, így én is tudtam egyet szusszanni, akkor még fájt a fejem kicsit. :(

Délután hirtelen ötlettől vezérelve begyúrtam egy adag Szila féle kakaós csiga tésztát , de két részre osztottam, az egyikből csigucik lettek, a másikból túrós batyuk, mert volt itthon két doboz túró. Ma már jobban sikerültek a túrós batyuk is, csak egy nyílt szét, kezdek ráérezni a batyuzásra, nem adom fel, azértis szuper túrós batyukat fogok gyártani! :)))) Én is dia well lisztből csináltam, reformosított sütik, holnap ebből visz majd Benny tízórait, mert ma benyomott két kis csigát és egy fél batyut délután, ízlett neki. :)


Sütés után felavattuk lent Benny bringáját, az első percben esett egy nagyot, de utána már ráérzett a kormányozásra és ügyesen ment vele. :))))



Estére elmúlt a fejfájásom, de még elég tompa vagyok, most kezd a gyomrom is visszarázódni, úgyhogy ma még nem erőltetem a mozgást, viszont beállítottam az órát reggeli futásra, hátha végre le tudok jutni.... Reggel megint 8-ra megyünk az oviba, Benny már nagyon várja, olyan aranyos. :)))

Viszont este jöttem rá arra, hogy eddig teljesen abban a hitben voltam, hogy holnapra lett eltolva a múlt hétről a gyerekorvosi időpontunk, már leszerveztem Gabi barátnőmékkel is a találkozót holnapra úgy, hogy majd orvos után oda megyünk stb... erre ma este 6-kor ránézek a naptárra és látom, hogy ma lett volna az időpontunk , nem holnap.... ááááááááááá!!!! Ilyen még nem fordult velem elő, hogy ennyire elnézzem a napokat, tök ciki... holnap majd felhívom az aszisztens csajszit, elnézést kérek és egy új időpontot, ha már így elbénáztam a mai időpontunkat. Szerencsére semmi baja Bennynek, csak a szokásos kontroll, amit mindig tart a dokinőnk. Annyira az ovira koncentrálok sztem és a fejfájás is bejátszott, hogy totál elnéztem a napokat. :((( jó lenne már tényleg összeszedni magam egy kicsit!!!!

Na, majd jövő hétfőtől megrázom magam és hajrá!!!!! Jövő szombaton már 8 km -es futóverseny lesz, már várom nagyon!!!! :)))) Végre egy jó kis cél, amit teljesíteni kell és fogok is! :))) De most megyek aludni, mert nemsokára reggel lesz és megyünk az oviba! :)

Jó éjt mindenkinek!!! :)

3 megjegyzés:

martinelli írta...

Nagyon ügyes vagy, ne is hagy magad!! A sütik isteniek, már csorog a nyálam :))) A fiad pedig nagyon cuki az új bringán :)

kovtama írta...

Aj basszus azok a túrós batyuk de guszták Bambiiiiii:)Nem ér:)

Névtelen írta...

With havіn ѕo much content do уou evеr run intο any issues of plagorism
or copyright violation? My sіte has a lot of completely unique content I've either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any techniques to help protect against content from being ripped off? I'd definіtelу appreсіate іt.


Alѕο visіt mу web blog - http://Www.2applyforcash.com/
Have a look at my blog post - Payday Loans