2010. május 27., csütörtök

csütörtök, elbuktam...

hát igen, elbuktam a gyümölcsnapot... pedig egész jól bírtam, bár arra rá kellett jönnöm, hogy a 90 napos diéta nem igazán lenne a kedvencem, ez a négynaponta gyümölcsnap nekem brutális lenne.... Nyáron néha jó majdnem csak gyümit enni, de nem muszájból.
Szóval reggelire reszeltem pár almát és azt ettem, az még oké volt. Tízóraira egy banánt ettem, ebédre gyümisalit eperből, dinnyéből és egy banánból és vacsorára málnát készültem enni. De aztán csináltam Kismacinak egy kenőmájas kenyeret sajttal és ő kb. a fele után már csak játszadozott velük, állandóan kiköpdöste stb... és mivel ez egy nagggyon finom kenőmájas, hát nem volt szívem kidobni a kaját. Megettem.... és ezzel együtt rámtört az éhség is és benyomtam még egy kenőmájas szendvicset sajttal... áááááááá, mérges vagyok magamra, hogy ilyen gyenge voltam, de már annyira elegem van ebből az esős időből, állandóan csak ennék. Már az is csoda, hogy délután, mikor a boltban ragadtunk felhőszakadás miatt, hogy akkor nem bontottam fel Kismacinak vett milchschnitte-t. :))) Óriási volt a kísértés egy kis finomságra, de kibirtam...akkor...erre este a kenőmájast már nem. Mindegy, de legalább nem édesség volt, már ez is valami.
Azért a 150 lábemelés és hasprés megvolt ma, most pedig Norbi betyár tréninget akartam csinálni, de totál nem vagyok ráhangolódva. Futnék lent a friss levegőn, még ha esik is kicsit, akkor is....de M. dolgozik. Majd talán holnap délelőtt lejutok.
Úgyhogy most kicsit már elegem van az esőből, hogy nem lehet csinálni semmit, hogy a környéknél messzebbre nem merészkedhetünk el, mert tuti bőrig ázunk stb... és mindehhez nekem még lenne jóóóó 4,5 kg lefaragnivalóm, ami úgy érzem, hogy az eddigi legnehezebb feladat lesz.
De feladni nem fogom, nem, nem és nem!!!!!!

Nincsenek megjegyzések: