2010. május 12., szerda

Kedd-szerda

Most értem ide a blogra, mindig volt valami. Így ma két napot szedek össze, bár a tegnapi nap kicsit kilengősre sikeredett, de nem bánom (annyira). :))))
Szóval tegnap reggelire megettem a szokásos két pufirizst párizsival, sajttal, aztán elmentünk sétálni Kismacival, mivel 11-re ígérték a barátnőmék magukat és gondoltam, hozok a kislányának almalevet a boltból. Mivel Kismaci jol elvolt a babakocsiban, így a kicsit távolabbi boltba vettem az irányt, mert ott isteni pékárú van, saját pékséggel és akartam venni kiflit Kismacinak. DE nem csak kiflit vettem, hanem észrevettem egy nagyon guszta ízes roló nevű aprósütit, olyasmi, mint a diós kifli miniben, de lekvárral van töltve, ráadásul azzal az ízes lekvárral, amivel régen a suliban a buktákat töltötték és én imádtam azokat. :)))) Úgyhogy vettem belőle 12 darabot, hát bevallom, hogy legalább hetet tuti én ettem meg.... de nagyon fincsi volt!!!
Utána hazajöttünk, megjöttek a barátnőmék is, a zabpelyhes kekszem nagyon ízlett neki is, aminek örültem ám!! :))) Ebédre én borsófőzit ettem magában, nagyon szeretem és régen főztem már. Délután anya hozott epret Kismacinak megkóstolni, de az annyira finom, lédús és édes volt, hogy mi ettük meg majdnem az egész egy kilót a családdal. :)))) És este, mikor összedobtam a rakott krumplit mai ebédnek, megéheztem, megkívántam a szendvicset kifliből és egy kiflit meg is ettem. Ilyen is már régen volt, hogy este még falatoztam, pláne kiflit, de ez most kellett. Ma már kevésbé kívántam az ilyen bűnős dolgokat. :))))
De tegnap is mozogtam is ám, Norbi aerobzónát csináltam délután + 150 hasprést és 150 lábemelést.
Ma már lightosabb lett a napom, próbáltam jobban figyelni, de észrevettem magamon, hogy most 65 kg környékén lazáskodóbb lettem, nem zabálok, de egyszer-kétszer becsúsznak olyan dolgok, amik eddig tiltólistások voltak. Próbálom ellensúlyozni a több tornával, és figyelek azért arra, hogy este tényleg ne egyek már.
Reggelire két pufirizst ettem körözöttel, aztán megleptük a nagyimat Kismacival, ott kb. két kanálnyit ettem Kismaci krémtúrójából tízórai gyanánt + egy banánt. Ebédre egy kistányérnyi rakott krumpli volt és egy fél túró rudi, aztán délután 5 korpás kekszet ettem uzsira roiboos teával, vacsira pedig két pufirizst ettem, egyet kenőmájassal, a másikat párizsival és sajttal.
Tornából is szorgalmas voltam, már reggel tekertem fél órát a szobabringán, aztán ebéd után 200 lábemelést és 200 felülést csináltam és a tricepszre is pár feladatsort. Most este még Tatareken gondolkodtam, de elfáradtam, mivel egész délután sétáltunk, játszótereztünk, kihasználtuk, hogy elállt az eső. Úgyhogy mára ennyi, majd holnap új nap, újabb bringázás reggel szerintem. :)))
Ma este megint csináltunk zabpelyhes kekszet, de most kicsit fojtósabb lett, valószínűleg azért, mert másfajta zabpelyhet kaptam a boltban. De vicces volt, mert úgy hittem, hogy minden hozzávaló van itthon, este 6 után akartuk sütni, erre már a hozzávalók összekészítésénél kiderült, hogy a legfőbb alapanyag, a zabpehely elfogyott múltkor. :))))) úgyhogy gyorsan kocsiba pattantunk és az első boltban nem kaptunk ("mi: elnézést, zabpehely van? mert nem találtunk. Eladó: hm....az mi? müzli????" ááááááááááá) , de a másodikban már szerencsére kaptunk, de valami teljes kiörlésűt, más csomagolásút és úgy vettem észre, hogy ez apróbb volt, gondolom, ezért lett most fojtósabb kicsit. De nem baj, kávéval elnassolgatjuk majd. :)))) nagy sikere van a családban!!! Nyami!!! :))

Nincsenek megjegyzések: