2011. március 27., vasárnap

Friss reggel

Újabb futáson túl...

Tegnap már nem értem ide este, mert eléggé elfáradtam és inkább még normális időben kikapcsoltam a gépet és aludtam reggelig. :))))

Tegnapra pihinapot terveztem, de nem bírtam magammal és felkeltem reggel a fél órás futás miatt, nem bántam meg, hogy kocogással kezdtem a napot. Délelőtt a Camponában voltunk a barátnőimmel, kávéztunk, ebédeltünk, trécseltünk, jó volt nagyon. Ettem egy fél adag mákos gubát is vaniliaöntettel, nagyon szeretem, de általában kb. háromszor eszek egy évben, tegnap is megkívántam. :)

Délután vásároltunk a tesómmal és Bennyvel egy picit, utána beugrottunk a nagybátyámékhoz, ahol anyáék névnapozni voltak, ott isteni halászlét ettem. Este már nem ettem semmit, elég volt a nap így is...

Ma reggel féltem, hogy már eső fogad , de szerencsére még nem ért ide, úgyhogy új idő szerint 8kor gyorsan elmentem a fél órás futós körömre, letusoltam, reggeliztem, kezdődhet a nap. :)))) Ma van az utolsó napunk itthon, jön a mamám ebédelni, anyáék mindjárt mennek nordic walkingolni apukámmal, mi még főzünk pár apróságot, délután pedig be akarok ugrani a decathlonba, megnézem én is a lépésszámlálót és Kismacinak a melegítőket, mert kinőtte a tavaly szülinapjára kapott adidas tréningjét, jó ajándék lenne ez újra a második szülinapjára. :)

Este talán még egy utolsó kávézós, beülős, trécselős barátnőzés lesz, aztán reggel pakolás és irány haza.... innen oda.... itthonról otthonra. :) P már vár minket, szabadnapos lesz, finom tészta ebéddel vár majd. Én pedig rákészülök a kitartó április projectre, egyre közelebb van a nyár, addig pedig még van pár kilóm, amitől meg szeretnék szabadulni újra. :)))) Első cél: a szülinapomra, április 8-ra legalább a 61 kg újra. (ez sztem max. 1,5 kg, tehát reális) :)

Szép vasárnapot Mindenkinek, remélem, hogy a hidegfront nem lesz nagyon hideg! :))))


1 megjegyzés:

pipacs írta...

Én is ráhangolódok, sőt már el is kezdem a szigorítást holnap! Ez a március kritikán aluli volt, de most nem hagyjuk magunkat!!!!! :))
Szép délutánt!