2011. március 25., péntek

Tavaszi napok

Imádom!!!

Egész nap jöttünk-mentünk tegnap is, ma is, kihasználtunk minden percet, hogy ilyen gyönyörű idő volt. :) remélem, hogy a beharangozott hidegfront is csak holnap este ér ide, nekem ugyan nem hiányzik!!!!!

Olyan jó, hogy már harmadik reggel futással kezdtem a napot, fél órás kört tettem, szeretem így kezdeni a napjaimat, még ha 6:45-kor ebben még nem vagyok olyan biztos, mikor fel kellene kelni... :))) de amint a futócipő a lábamon van és elindulok, máris átáll az agyam a felszabadultságra, a kikapcsolódásra. :)

A héten belehúztam sport terén, szinte minden nap legalább hatvan percet mozogtam, tök jó dolog, hogy van anyáéknál szobabringa, mert ahelyett, hogy a fotelből nézném a Barátok közt-öt, rápattanok a bringára már előtte és tekerek , miközben tévézek, az idő gyorsan elmegy és én tettem valamit a mozgásért. Sajnos nekünk nincs helyünk, pedig milyen jó lenne otthonra is egy kondigép...

Tegnap este is még bringáztam, és imádtam, hogy a hajamat elég csak bevizezni, összeborzolni és máris kész a frizura. :))) Reggel detto, futás után. :)

Ma még ebéd után sütöttünk túrós-meggyes sütit, de mivel Benny ügyesen bealudt, még pont tudtam egy Réka 20 perces has tornát is csinálni, mert azt már régen (pár napja :D ) csináltam. Hétfőn vagy kedden a felsőtest lesz otthon, mert az kimaradt a héten...

Este is tekertem 50 percet, megint BK alatt , búvárruhában. :) Sztem hétvégén meg fog jönni, így eléggé tartja vissza a vizet a szervezetem, de érzem, hogy formálódok megint, még ha a mérleg nem is igen mutatja ezt. Sebaj, a lényeg úgyis az összkép, nemde? ;) :))))

Holnap csajos napot tartunk, reggel jön Robi barátnőm és felmegyünk a camponába, ahol csatlakozik Réka és Móni is, a négy áprilisi babás anyuka. :)))) Kávézóban kezdünk, nézelődünk, ebédelünk, trécselünk... :))) Havonta egyszer megérdemeljük, addig a gyerkőcökre mamák, apukák, Tanték vigyáznak. ;) :))) Nekünk is jár egy kis kikapcsolódás....

Hamar elrohantak a napok megint, mindjárt hétfő és megyünk vissza.... egyik szemem sír, a másik nevet. Egyik felem várja, a másik szomorú, hogy menni kell, de ez az élet rendje. Nemsokára újra jövünk és folyt. köv. :))) Viszont a kis tavacskám már hiányzik, a megszokott kis útvonalam stb... Kedden már ott kezdem a reggelt remélhetőleg, mert ahogy olvasom, nem lesz tartós a hidegfront... Úgy legyen!!! :)))


4 megjegyzés:

pipacs írta...

Szerencsére tényleg átmeneti lesz a rossz idő!! :)

Gaabee írta...

Anitam, ma esni FoG, holnap hideg lesz, hetfotol viszont Kabul az Ido!!!! Legalabbis igy olvastam a Wetter atn ;)))

Gaabee írta...

Persze nem Kabul, hanem Kabul, de magatol atirta a technika csodaja ;)

Gaabee írta...

Na feladom!