2011. március 2., szerda

Spinning helyett....

Easy circle line....

Na, ma jól megszívattam magam a konditeremmel, meglátszik, hogy már kiestem ezekből a dolgokból. :))) Az történt, hogy tegnap átböngésztem a netet, hogy melyik klubban van délelőtt is spinning, de mivel itt máshogy nevezik, így nem voltam biztos benne, hogy jól látom e az órarendet. Így felhívtam az egyiket és megkérdeztem, hogy tudnának e segiteni. Erre a csajszi az indoor cycling helyett valószínűleg ezt az easy circle line-t értette, mert mondta, hogy ma fél 11. Gondoltam is, hogy ez szuper, majd P lesz Bennyvel, én pedig végre eljutok konditerembe is.... odaértem, átöltöztem, felmentem a 4-es teremhez, ahol egy nyugdíjas, kirúzsozott szájú, agyonszolizott nő üldögélt éppen. Eléggé "Fr. Wichtig" volt, okoskodott ott, segítőkész próbált lenni. Benéztem a terembe, de egy darab bringát sem láttam... na, akkor már sejtettem, hogy itt valami gebasz van.... kérdezem a nőt, hogy itt most akkor nem bringázni fogunk??? Mire ő: hát itt ugyan nem, ez step pados és erősítős óra.... Jó pörgős zene, szerinte ez is tetszeni fog nekem... háááááát

Mivel már ott voltam, átöltöztem és délelőtt spinning tényleg nem volt, így maradtam. Én voltam a legfiatalabb a körben, kb. 15-en voltunk, körben volt 9 vagy 10 kondigép, mindegyik más testrészt erősített, mint pl. belső comb, has, comb, vádli, bicepsz, váll, stb... Mindegyik gépen egy-egy percet voltunk és mentünk körben tovább. A gépek között pedig step padok voltak, így egy percig a step padon voltunk, egy percig egy-egy gépen. Az oktató (szintén egy nyugdijas nő, de jól csinálta) középen végig step aerobicot nyomott, ment a zene és mi köröztünk. Az 50 percben háromszor értünk körbe, két pici szünet volt közte. Érdekes volt, bevallom, magamtól nem hiszem, hogy kipróbáltam volna, de becsapós volt, mert még a bugyim is vizes lett, tehát égett a zsír rendesen. :)))) na, azért a spinninget még ez sem übereli, de most mivel jól benéztem az órarendet, így jártam... de mégis mozogtam 50 percet, és még ha én voltam a legfiatalabb is, azért vicces és érdekes volt nézni az idős nőket és férfiakat (mert volt vagy négy!!!!!), ahogy becsülettel végignyomták ők is az 50 percet. :) Azért néha el-elmosolyogtam magam, mikor körbenéztem és kiszámoltam az átlagéletkort, mert eszembe jutott, hogy "ha én ezt a blogon elmesélem....." :)))))))))))

Utána hazajöttem, adtam ebédet a fiúknak és mivel mindkettő aludni tért, így én kihasználtam, hogy +5 fok van, és lementem még 30 percet futni. :) Ma adtam a kalóriáknak és a zsíroknak, de nagyon jól esett. Most már remélem, hogy ilyen jó idő marad és nemsokára kezdhetem a reggeli kocogásokat, kell az energia reggel, teljesen más úgy a napom, ha reggel futással indítom.

Tegnap végül a 2009-es Réka dvd-ről a 20 perc has részt csináltam végig, legalább 20 percet minden nap szeretnék tornázni, jól esik.

Most nagyon rákattantam a tejbezabira, tegnap és ma is azt ebédeltem, tegnap almás-fahéjasan, ma egy kiskanál kakaóport (cicásat) és egy kiskanál kókuszreszeléket tettem bele. Nyami, nyami, finom volt nagyon. :) És laktató, mert eltelit, nem éhezek meg olyan hamar, mintha tésztát vagy salátát ennék. De persze néha azok is kellenek...

Délután még nem tudom, hogy mi lesz a program, boltba szeretnék leugrani mindenképp, holnapra rakott brokkolit tervezek, ahhoz kell bevásárolnom. Holnap délután megint megyek dolgozni, így P szülei jönnek Bennyre vigyázni, de mindig, mikor közeledne az utolsó munkanapom, akkor felhívnak, hogy tudnék e még menni.... most elvileg március végéig volt a terv, már számoltuk vissza, de épp most jött egy e-mail, hogy az egyik kolléganőnket műtik gerincsérvvel, legalább 6-8 hétre kiesik, tudnék e még áprilisban is menni..... jaaaj, de nehéz nemet mondani, hiszen eddig bármikor számíthattam a főnökasszonyomra is és azért bevallom, szeretek is heti egyszer-kétszer kicsit emberek közé menni, gyerek nélkül és dolgoztatni az agyamat. A pénz is jól jön, de néha már tényleg lelkiismeretfurdalásom van P szülei miatt, hogy már nem mai gyerekek és itt kukorékolnak (néha bealsznak) este 11-fél 12-ig, míg én hazajövök. Imádják az unokájukat és mindig szívesen vigyáznak rá, de nem szeretek visszaélni az ilyen dolgokkal. Úgyhogy most akkor április végéig tolódna a munka. Majd délután beadom P-nek, végülis az április még belefér... (mondom ezt már márciusról is.... ;) )

4 megjegyzés:

Marti M írta...

Amint látom, te már jó kondiban vagy, tehát erősíted majd a csapatot! :)

Melinda írta...

Hát őszintén mondom, elkapott a sárga irigység... :-)

Lila Kancsó írta...

Ez nem a Curves? Nekem valahogy arra emlékeztet, itthon úgy reklámozzák, hogy valami 500 kcalt égetsz el 45 perc alatt...és itthon nagyon dicsérik, de azt mondják, hogy ez csak nőknek...az is ilyesmi lehet :)

Puszi!
Zsani

Bambi1978 írta...

Martinelli, igyekezni fogok. ;) :)

Zsani, majd ráguglizok erre a curves-re, amit írtál, lehet hogy otthon így hivják. Mindenesetre érdekes volt, lehet hogy még megyek ilyen órára, mert még tetszett is. :)