2011. március 8., kedd

Okosabb hétkezdés

Tegnap már aránylag jól sikerült a napom...

Reggel megettem a maradék ananászt, ebédre tejszínes, kukoricás, brokkolis csirkemellkockák voltak bulgurral, délután picit kekszeztem (de nem csokisat!), vacsira pedig epret ettem... Torna is volt, 50 perc step aerobik. Este is akartam még felsőtest kártyákra tornázni a Született feleségek alatt, de P előbb jött haza, így elmaradt.... majd ma bepótolom. :)

Délelőtt csak a környéken sétáltunk, délután pedig spontán átjöttek Gabi barátnőmék a kislányával, így nálunk bandáztunk, elég hideg szél fújt sajnos. :(

Nemsokára indulunk boltba, de gulyáslevest főzök, így még azt őrizzük, sajnos az nincs meg pikk-pakk. Jó sok répát karikáztam bele, csak Bennynek lesz krumpli is hozzá. A terv még az, hogy zabpehelylisztből sütök ki pár darab palacsintát, bár a múltkor sem rajongott Kismaci érte, de megnézzük, ma mit szól hozzá... Délután pedig, ha még mindig hideg szél van, akkor átugrunk az egyik plázába, ahol van egy igazi "bauerstand", ahol házi sajtokat, kolbászokat, sonkákat lehet venni és hozunk haza finom sajtot, nagyon szeretjük az egyik fajtát. Programnak tökéletes rossz idő esetén.

Ma ebéd után valamelyik Alexandra tornát tervezem megint, meglátjuk, hogy mihez lesz kedvem.... holnap pedig remélem, tudok futni, P szabadnapos, így tervezem a friss levegős mozgást, ki kell használni minden lehetőséget, nemsokára (már csak másfél hét!!!) 6,8 km-t kell futnom a Fun run futóversenyen. :)

2 megjegyzés:

Marti M írta...

Hajrá!

Névtelen írta...

Zabpelyhes palacsintáról ez jutott eszembe: http://chiliesvanilia.blogspot.com/2010/02/kesz-reggeli.html
Csilla