2011. március 20., vasárnap

FUN RUN

Sikerült, megcsináltam!!!! :)))

38,20 perc alatt, amin én is meglepődtem! :)

Kezdem az elejéről: Reggel már 6 körül arra ébredtünk anyával, hogy ezer ágra süt a nap, esőnek nyoma sincs, picit szeles volt és hideg (4 fok), de a lényeg az volt, hogy sütött a nap. :)))) Anya negyed 8-kor indult, mert 8:30kor startolt a nordic walking, én nyugiban készülődtem, Kismacit még megvártam, hogy felébredjen, aztán kocsival én is elindultam.

Szerencsére nem volt tumultus, simán tudtam parkolni, utána körbejártam a start részt, már ment a zene, szuper hangulat volt, készülődtek az emberkék. Még éppen meg tudtam várni anyát, ő 1 óra 5 perc alatt tette meg a 6,8 km távot nordic walkingolva, kb. a középtájon végzett ő is, nagyon fel volt dobódva, ügyes volt!!! :))) Kapott ő is medált és egy kis papírtáskát, amiben egy energiaital, banán, alma, szendvics és túrós batyu volt. :) Megvárta a mi startunkat is, utána beült kávézni. :)))

A mi menetünk 9:45-kor indult, utánunk negyed órával pedig a félmaratonosok. Sokan vágtak neki a félmaratonnak, olyan izmos pasikat láttam, hogy csak lestem, milyen combjaik vannak. :)))))) A startnál már elmondhatatlan volt a hangulat, pom-pomos lányok táncoltak még egyet és indulhattunk. :) Vittem az mp3 lejátszómat, egy poló volt a dzsekim alatt, a buvárruhám és egy háromnegyedes gatya. Sajnos a szél elég hideg volt, így az elején picit még fáztam is, de aztán szépen átmelegedtem és a végén már nagggggyon melegem volt. :))) Az elején kicsit fura volt, hogy sokan beelőztek, de aztán mindenki felvette az iramot, a saját tempot és kényelmesen futottunk. Megkerültük az Alte Donaut (nagyon szép helyen futottunk), a nap végig sütött.

3,3 km-nél volt lehetőség inni, de én nem akartam kizökkenteni magam a tempóból, így futottam tovább. :) az út szélén néha álltak emberkék, akik drukkoltak nekünk, gyerekek tapsoltak, kiabáltak, aranyosak voltak. Amikor befordultunk az utolsó méterekre, akkor már nagyon sokan álltak végig, újjongtak, tapsoltak, nagyon szuper érzés volt. :) Én kb. a középrétegben végeztem, 38.20 perc alatt, ahogy hallottam, a leggyorsabb kb. 23 perc alatt tette meg, nem semmi. :)))) Végiggondoltam, hogy a félmaraton három kört én kb. két óra alatt tenném meg, hááááát egyenlőre ahhoz még nagyon sokat kell gyakorolnom, de eldöntöttem, hogy egyszer lefutom... hogy mikor, azt nem tudom, de le fogom futni. :)))

A célbaéréskor készültek fotók, kaptunk medált, mi is kaptunk elemózsiás szatyrot és anya is már várt. :) Majd estefelé már fent lesznek a neten a képek, meglesem, hogy rajta vagyunk e , akkor rendelek magunknak emlékbe. :)

Nagyon jó kis délelőtt volt, mindketten élveztük a versenyt, anya is totál fel volt dobódva, és büszkén feszítettünk hazáig a medálunkkal. :)))

Gondoltam Rátok Csajok, hogy ott drukkoltok ti is a tömegben, örülök, hogy lélekben ott voltatok!!!! :))))


Egyébként vicces, mert az én medálomon is félmaraton van, inspirációnak máris tökéletes!!!! :)))))

Büszke vagyok anyukámra is, hogy 55 évesen végig csinálta a távot és magamra is, hogy ilyen ügyesen lefutottam, az időn tényleg meglepődtem, én kb. 50 percre tippeltem.... :)

11 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagy-nagy gratula Bambi!! Sokszor eszembe jutottatok!!! :-)))

Szila írta...

Szuper csajszi!!!Gratulálok ,puszi!!!!!!

En írta...

Nagyon ügyesek vagytok, gratulálok!

Marti M írta...

Bambi, én is büszke vagyok rátok, reggel még gondoltam is rátok, de bavallom, később már nem, mert a nagyi megemlékezésére tartott szertartáson vettünk részt.

Gratula, örülök, hogy sikerült.

pipacs írta...

Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!!! Anyukádra tényleg nagyon büszke lehetsz!
Gratula!!! :):):)

Csigi írta...

Szuper vagy! Jövöre meglesz a felmaraton! :)) Puszillak

Süviandi írta...

Ó, gratulálok!
Most nézem a képeidet, a 85 kilós éned legalább 10 évvel idősebbnek néz ki. De a mostani, hihetetlen!

Ha van kedved nézz be hozzám: http://csillogosulyzok.blogspot.com/

Zitus írta...

Nagy nagy gratula Neked és Anyudnak:D
Ha itthon lesztek mindent el kell mesélj:D
Puszi:)))

ókidli írta...

Minden elismerésem a Tied és az Anyukádé. Örülnék, ha egyszer én is le tudnék futni egy ilyen távod. Az anyukád teljesítménye sem semmi :)))
Gratulálok!!!
Puszi!:)))

Zsuzska írta...

Szia Anita!

Gratulálok, nagyon ügyesek vagytok! Mégis megvan az érem! Jó pihenést! Holnapra jó utat!

Bambi1978 írta...

köszönöm Csajok, aranyosak vagytok nagyon!!!

Andi, mentettem a blogodat, be fogok nézni ezentúl Hozzád is!!!! :)