2012. február 28., kedd

Alakulok...

Köszönöm a sok kedves hozzászólást, nagyon jól esett!!!!

Már egy fokkal jobban vagyok és arra is rájöttem tegnap még, hogy a cataflam csodákra képes! :) Mikor beértem dolgozni, még elég nehéz volt elhinnem, hogy végig tudom csinálni a délutános műszakot, de aztán fél 7 után bevettem egy cataflamot és szebb lett a világ. :)

Jó vastag sálat körbe tekertem a nyakamra, így szinte az összes vendég sajnálkozva nézett rám, hol torokfájásra tippeltek, hol egyből levágták, hogy beállt a nyakam, mert elég féloldalasan is tartottam, mint kiderült. :) Miután hatott a gyógyszer, óvatosan mozgattam mindenfelé, talán ez is segített kicsit. Az étvágyam is visszatért, ami mondjuk még maradhatott volna úgy, mint délelőtt. :)

Végül este már egész fitt voltam, de azért még óvatosan mozgattam a fejem, nyakam. :) Reggel megint fájt, de már nem olyan erősen, mint tegnap, de még figyelnem kellett, hogy ne mozduljak hirtelen. Vezetésnél még bénáztam az oviba menet, de aztán délelőtt bevettem még egy gyógyszert és utána jobb lett. Ma már nem melegítőpárnáztam, de reggel óta rajtam van a sál körbetekerve és reggel bekentem egy izomlazító bemelegítőkrémmel és úgy tettem rá a sálat. Nagyon jó volt, még a csontkovácsomtól kaptam ezt a krémet, mikor fájt a lábam futásnál. Tényleg csodát ér. :)

Olyannyira csodát, hogy ebéd után már óvatosan elindítottam egy Leslie Sansone gyaloglós tornát, de csak a 3 mérföldet, ami 43 perces, és nincs sok ugrabugra benne. A múltkor súlyzóval csináltam a kargyakolatokat hozzá, most súlyzó nélkül, így nem volt megterhelő annyira, de mégis már végre mozogtam valamit három nap pihenő után... tudom, tudom, nem igazán bírok megülni a hátsómon, nem akarok eltunyulni.

Ráadásul a héten nem is biztos, hogy eljutok konditerembe, ami bosszant nagyon, de holnap és holnapután még lesz gyógytornám, kicsit sűrűek így a délelőttök. Talán gyógytorna után futás belefér, ha nem fog esni az eső úgy, mint ma egész nap... Szeretnék ráállni újra a futás témára is, mert mindjárt itt a márciusi verseny, utána pedig egyre jobban megjön a kedvem a wink maratoni versenyhez, szeretném kipróbálni magam a félmaraton távon májusban. :) Már ismerkedek a honlappal, nevezési feltételekkel. Kell az új cél, motiváció. :) Ehhez még hozzá jön a 20 éves általános iskolai találkozónk, pont ugyanazon a napon, tehát dupla cél, hogy sikerüljön összekapnom magam újra. :) A feladat adva van..... :)))))

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Anita, nem kellene elöbb meggyógyulnod? Szerintem túl sokat jelez már a tested, hogy valami nem jó...ne legyél türelmetlen magadhoz!!
Bogi

Lilly írta...

Azt hiszem egyetértek Névtelennel- mindenki fájdalom okkal jön elő!

vajdakrisztian írta...

Hát nagyon sajnálom,hogy ilyen okok miatt kellett pihenőt tarts...de szerintem is ne vidd túlzásba az edzést,pihenj,töltödjön fel a tested,és gyógyulj meg mihamarabb teljesen!!!

Ágibági írta...

Nem is Te lennél... :) Nem bírsz elülni a fenekeden. :) Bár teljes mértékben megértem, úgyis érzed magadon, ha valami már nem esik jól.
Vigyázz magadra!