2012. február 18., szombat

Díjak

Amik kezelésében nagyon link vagyok! :)

Az elmúlt napokban több blogban is szó volt díjakról , amiket a blogolók egymás között adnak tovább! Ezúton köszönöm Áginak és Zitusnak is, de annyira már megismerhettetek, hogy nem vagyok egy ilyen díjakat továbbadó, kirakó emberke. :) Tényleg köszi, hogy gondoltatok rám, de eleve nem szeretnék kiemelni 4-5 másik bloggert, akinek továbbadom, mert mindenkit szeretek, akiket olvasok! :) Ráadásul egy idő után úgyis körbeér ez a díj, mindenki megkapja, tapasztalat. :))))

A mostani kérdések pedig amúgy sem az én területem, mert nem igazán érdekel a divat, elakadtam a sportos elegáns cuccoknál, a parfümöm is már kb. 11 éve ugyanaz, amik beváltak, azokat nehezen cserélem le. :) Most is csak azért cseréltem le az órámat, mert állandóan "leesett" a másodperc mutató, ha ránéztem az órámra, kicsit kilazult a mutatója szerintem. :)))))

Ha tehetném, akkor futó- és sportcuccokból vásárolnék egy csomó garnitúrát össze, de inkább csak online, mert shoppingolni sem igazán szeretek, utálom a tömeget a bevásárlóközpontokban. :) Ha várni kell a próbafülkére, akkor legtöbb esetben egy ruhadarab sem ér annyit, hogy kivárjam. Ugyanez, ha a kasszánál több, mint 3 ember áll. :D :D

Néha azt gondolom, hogy "Antinőci" vagyok, mert teljesen hidegen hagynak az ilyesmik, de talán nem vagyok egyedül. :) De mondjuk vannak olyan csajok, akiket pedig pont ezért szeretek, mert az ellentéteim. :))) Így jó a világ, hogy különbözőek vagyunk! ;)

Szóval azért pár sorban csak sikerült magamról is írni valamit, még ha nem azokra a kérdésekre, amik a díjnál voltak. :)))) De ne haragudjatok, ha én ezt nem adom tovább! :)

Mindenkit nagyon szívesen olvasok, a napjaim részesei vagytok, maximum két-három napot tudok kihagyni a blogjaitok olvasásában, de aztán igyekszek is pótolni mindent! :))))

Köszönöm még egyszer! :)


2 megjegyzés:

Vica írta...

Szerintem ez az "antinőciség" korral jár, na meg gyerekkel, férjjel, legalábbis én is ilyen lettem. Nálunk, 3 gyerekkel mindig kell valakinek valami, mert kinőtte, elszakadt, tetszik stb. ezért magamra már ritkán jut kedvem, időm. Amúgy is, hiába van több ruhám, általában valahogy mindig az-az egy-két kedvenc, kényelmes darab kerül elő.

judit írta...

Nem vagy egyedül!!! Tőlem jobban senki sem utál vásárolni, világ életemben utáltam. Ha tehetném, mindent a neten rendelnék :)