2012. február 20., hétfő

Feltöltve

sportosan indítottam a hetet. :)

Tegnap végül pihenőnapom lett, mert hulla lettem délutánra. Szombaton időben ágyba kerültem, de a nagy eszemmel akartam pár oldalt olvasni az új Danielle Steel könyvemből, ami olyan izgalmas volt, hogy nem tudtam lerakni. 0:50-kor néztem az órára és 6-kor keltem volna... Ennyit a korai alvásról. :)))) Örültem azért a reggeli + fél órámnak, de persze ez sem úgy alakult, ahogy elterveztem, mert Bennyre pontban fél 6-kor egy köhögőroham jött, ami egészen 6-negyed 7ig tartott, be kellett mennem hozzá, próbáltam itatni, megnyugtatni, de nem igazán segített semmi. Végül negyed 7 után csend lett és aludt 8-ig. Én pedig dolgoztam 3/4 7-től. :D

Fél 2-re már elég hulla voltam, ráadásul az eső is esett, így a futást elmosta... gondoltam, majd este tornázok valamit, de aztán nem jött meg a kedvem. Hivatalos pihenőnap lett a vasárnapból. :)

Ma 10:40-kor volt gyógytornám, így nem tudtam volna megjárni a konditermet, viszont mivel egész jó idő van, így ovi után lementem futni. Már futócuccban vittem Bennyt reggel, utána hazajöttem, leparkoltam a kocsit és indultam.... Ma másik útvonalon mentem, ami végül 7 km lett és 47 perc. Néha voltak benne gyorsítós szakaszok, néha lassítósok. De jól esett nagyon. :)))) Bírtam volna még, de nem akarom túlzásba vinni most az elején... majd szépen lassan. A tervem az, hogy megpróbálok kétnaponta lejutni reggelente kocogni, mellette pedig tornázok hol konditeremben, hol itthon. De a futást most már szeretném beiktatni reggelente, talán már nem lesz annyira hideg olyan korán... Tehát a következő futónap a szerda lesz. :)))

Utána ittam egy citromos-joghurtos fehérje shake-et, ez volt a tízóraim. :) Gyógytornán ma egy elég béna csajt fogtam ki, bár ő kissé el van szállva magától, hogy milyen hiper-szuper gyógytornász, de végig dumált mindenféléről (hova járok fodrászhoz, hol szoktam Sopronban bevásárolni, mennyit utazok a szüleimhez, mit dolgozok blablabla....), így elég nehéz volt a feladatra koncentrálni. Sőt, inkább mondhatjuk azt, hogy ma nem igazán ért valamit a kezelés. :(((( remélem, hogy nem sokszor kerülök hozzá.... annyit azért ő is észrevett, hogy a jobb oldalam gyengém, ezt kell majd erősíteni. (amit már eddig is tudtam...)

Ebédre mustáros pulykahusikat ettünk, P krumplival, én kukoricás bulgurral. Még maradt bulgur, szerintem majd holnap ebédre jó lesz. Délután még nem tudom, hogy mit egyek, mert 3-tól dolgozok, talán majd gyümölcs lesz az uzsonna vagy viszek egy tejeskávét. De azt már most tudom, hogy a 1,5 liter vizet ma simán meg fogom inni, mert a munkahelyen valahogy jobban csúszik... :)))) A többit pedig majd meglátom... :)

2 megjegyzés:

Bogesz írta...

Már én is úúúgy mennék egyet futni! Pont tegnap a séta közben találkoztam egy futóval és át is futott az agyamon hogy most már nincs olyan hideg... lehetne... Na majd ha nem leszek egyedüli 2 gyerekes.
Addig lelkesen lesem ahogy te futsz!

ókidli írta...

Gratulálok, hogy ilyen kitartó vagy és mindig találsz lehetőséget a futásra. Én attól félek, hogy ekkora felesleggel ez számomra nem a legjobb mozgásforma, pedig ilyenkor amikor ilyen gyönyörűen süt nap, mint most, nagyon szívesen nekiállnék.:)

Más, tudsz valamit Cat-rő? Nem tudok belépni a blogjába. Lehet, hogy csak engem tiltott le, vagy bezárt a bazár. Remélem azért nem és jól vannak. Kérlek írj valamit arról, hogy mi van vele, mert aggódom :(
Előre is köszi