2012. február 27., hétfő

Kényszerpihi...

Péntek óta tart és a helyzet ahelyett, hogy javulna, csak rosszabbodik. :(

Péntek délelőtt még futottam és gyógytornán is voltam, utána itthon megfőztem az ebédet, megérkeztek a szüleim, elhoztuk 2-kor Bennyt az oviból, játszótereztünk, kávéztunk, semmi gond nem volt... Talán estefelé kezdődött, hogy a bal vállam és a nyakam kicsit fájdogált, kellemetlen volt.

Péntek éjjel nem aludtam valami jól, fél 6-kor keltem, mert mentem dolgozni, akkor már jobban fájdogált a nyakamnál, de még tudtam dolgozni, nagyon figyelni sem tudtam rá. Fél 1-kor végeztem, bevásároltam, hazajöttem és délután a belvárosban sétáltunk egy nagyot családiasan. :)

Este már jobban fájt, akkor már a nagyon kellemetlen jelzőt mondanám rá, megint elég kényelmetlen éjszakám volt, vasárnap munka, fájt, kellemetlen volt, de tudtam dolgozni. Viszont hosszú napos voltam, 4-kor jöttem haza, és elég sok dolgom volt, ráadásul egyre kellemetlenebb volt a fájdalom. Este már sírni tudtam volna... Pedig tervben volt tegnap egy futás vagy valami torna, de nem tudtam rávenni magam, mert annyira fájt.

P picit megmasszírozta este még a vállaimat, de a nyakamnál nem merte, nehogy megnyomjon valami eret, aludni aránylag tudtam, miután megtaláltam egy kényelmes poziciót. De reggel már tényleg a könnyeimmel küszködtem, amikor fel kellett kelni, mert iszonyatosan fájt és a durva az, hogy a pontos helyét meg sem tudom határozni. :(((

Fáj, ha lefelé dönteném a fejem, fáj, ha balra szeretnék nézni fejfordítással, fáj, ha jobbra szeretnék nézni, tolatni az autóval úgy, hogy hátra is nézzek, lehetetlen.... ha találok egy poziciót, ahogy tartom, akkor elmegy, de amint kibillen onnan, iszonyatosan belenyilal...

Úgyhogy elég kínkeservesen vittem Bennyt oviba, aki nem igazán értette, hogy miért szalad néha tele a szemem könnyel, de aránylag vette a lapot és kevesebb reggeli cirkuszt produkált. 9:40-re mentem gyógytornára, egyből szóltam, hogy valami meghúzódhatott, mert nagyon fáj minden mozdulat. Rendes volt a csaj, mert felfektetett az ágyra és ide-oda forgatott óvatosan, nyújtott, masszírozott, és azt mondta, hogy tartsam jó melegen a nyakamat, ha hazaérek tegyek rá melegítőpárnát, igyak sok folyadékot és ha megyek dolgozni, akkor tekerjem be sállal jól.

Eddig a melegítőpárnán feküdtem, megnéztem egy filmet, de lassan mennem kell Bennyért, aztán 3-ra dolgozni, így most kaparom össze magam. Nagyon jó feküdni és pihenni, de utána felkelni még rosszabb... megint iszonyatosan fáj. :(((( Nem tudom, hogy mi ez, de nagyon rossz, nem kívánom senkinek, hogy átélje, komolyan! Semmi kedvem dolgozni, de egy másik kolléganőm is beteg, már így is húzták a szájukat a hiányzása miatt, így én már nem is mertem felhívni őket. Bemegyek, de semmi extrát nem fogok csinálni, csak a 20 érkező vendéget becsekkolni és ülni a recin... más nem fog menni ma sajnos.

Szerencsére péntekig utána szabad vagyok, edzőterem felejtős, már most látom, itthon fogok holnap is szenvedni. De azért reménykedek benne, hogy most már inkább enyhülni fog a fájdalom és nem jobban bedurvulni, mert a mai napot nézve elég nehéz elhinnem, hogy ez még fokozható lehet.... :/

Kérek egy varázspálcát, MOST!!!!!!!

10 megjegyzés:

martinelli írta...

Sajnos ismerem az érzést, sokszor volt nekem is. Gyógyulj meg!

Bambi1978 írta...

és hány napig tartott?????? meddig kell még szenvednem így? :((((

Ágibági írta...

Hát ez nem egyszerű. Próbáld meg valahogy átvészelni a munkaidőt. Jobbulást!!!!!
Küldök egy varázspálcát! :)

Vica írta...

Szerintem vegyél valamilyen "bemelegítős" kenőcsöt, ha nagyon durva a helyzet szedjél gyógyszert is (Voltaren, Mydeton). És ne tartsd mereven, mindenképp próbáld mozgatni, akkor is ha fáj egy kicsit. Talán akkor könnyebb kimozgatni amikor a kenőcstől bemelegszik.
Jobbulást!

martinelli írta...

Én egy Mydocalm nevű izomlazító gyógyszert szoktam szedni és mellé vannak ilyen izomlazító krémeim is. Pár nap alatt elmúlik, csak vigyázni kell a mozgásra.

Arra még külön figyelj, hogy milyen a fájdalom. Ha lüktetésszerű, akkor azonnal fordulj orvoshoz, mert az gyulladásra utal és arra már nem jó a meleg, sőt, annak nagyon árt, oda már más gyógyszeres kezelés kell.

Ha nem lüktető a fájdalom, akkor én forró, lazító fürdőt is ajánlanék.

A cipelést pedig mellőzd egy ideig.

kismazsi írta...

Jajjj, nagyon sajnálom Bambi, mielőbbi gyógyulást kívánok neked!!
Próbáld ki a "lóbalzsamot"(Vital Pferdebalsam), ez egy hűsítő kenőcs izomgyulladásra, feszülésre!
Én időnként a derekamra használom , és nagyon jó!

Bogesz írta...

Na hogy vagy??? Javul???

Lilly írta...

Gyors jobbulást! :)

Miss_Sugar_Oi írta...

Jobbulást! Próbáld meg kihasználni a kényszerpihenőt és feltöltődni egy picit. Ez a legtöbb, amit most magadért tehetsz.:))

Bamboocha írta...

Gyógyulj meg minél hamarabb Bambikám!!!
Azért, ha nem javul 1-2 napon belül, el kéne menned dokihoz.