2012. február 14., kedd

Bejelentkezek

kis valentin napi giccsel! :)))))

Tegnap délután elugrottunk Bennyvel a közeli bevásárló központba, mert a mai szakács jelmezéhez még szerettem volna egy fehér hosszú ujjas felsőt venni neki. :))) Sétáltunk, nézelődtünk, bohóckodtunk, mikor megláttuk, hogy egy helyen szivecskével lehet fotózkodni. :) Egy db fotó ingyen volt, a bevásárlóközpont fizette, minden további darabért már kellett fizetni, vagy a képkeretért, ha valaki kért hozzá. :) Kérdeztem Bennyt, hogy van e kedve egy fotót csináltatni P-nek, egyből benne volt, így kicsit kapkodva, de odamentünk mi is. :) Semmi belőtt séró, semmi extra smink stb, én ezért elég gázul is nézek rajta ki (tiszta táskás a szemem alja, jaaaj), de a muri volt a lényeg, és hogy Benny is mennyire élvezte. :)))) Még ez a fotó lett a legjobb, mert ezen ő is mosolygott, a többin nagyon komoly volt, így ezt választottuk.

Tehát boldog valentin napot kedves olvasóim! :)))))


Én P-től egy esprit órát kaptam, amit már kinéztem egy ideje, csak mikor meg akartuk venni, addigra elvitték, de előttem nincs akadály, megrendeltem neten. :)))) Egyébként mi sem vagyunk egy nagy valentin napozók, az órát is csak ráfogtuk erre. :)))) Én a kedvenc parfümjét vettem neki, úgyis fogyóban van. :) És ugye ez a fotó tőlünk neki. :))))

Ezen a napon kicsit nosztalgiázni szoktam amúgy, mert 9 éve délután éppen életem egyik legszebb napját éltem át..... Fehér ruhában, királylányként, ahogy egyszer minden lány szeretne lenni. :))) Szép nap volt, még akkor is így gondolok rá vissza, ha az élet végül máshogy alakította az életemet és nem ünnepelhetek ma 9. házassági évfordulót, "csak" majd 6.-at szeptemberben. :) De ez a nap nekem mindig arra a 9 évvel ezelőtti napot juttatja eszembe. :)

Ma egyébként még egy nagy nap van, újra járok konditerembe, beváltottam a karácsonyra kapott utalványomat és mától újra indul a mandula! :)))) Kezdetnek 20 percet edzettünk együtt P-vel a hátam erősítésére (remélem, hogy holnap nem lesz brutál izomlázam!!!) és utána 45 percet futottam!!!!! Igen, futottam!!!! Annyira jó volt!!! Gondoltam, most már megnézem, hogy jön e fájdalom futás közben vagy sem, lassan el kellene kezdeni alapozni a tavaszra. :)

Óvatos tempóval kezdtem, aztán kísérletezgettem, hogy a gyors tempót mennyire bírom. Fájdalom nem jött, de a pulzusom még az egekben volt, mivel azért most sok idő kimaradt, megint fokozatosan kell majd visszaszoktatnom magam a gyorsuláshoz. :) De jól esett nagyon, 45 percet végig futottam. :) A futógép szerint ez 6 km volt, a telefonom cardio tréner programja szerint 7.... ez azért fura, hogy ennyi eltérés van. Persze a telefonomnak szeretnék hinni, mert az azért barátságosabb eredmény, de a gép sem csalhat ennyit! Szóval érdekes.... a lényeg, hogy nagyon jó volt, holnap is megyek. :) Rákapcsolok, nemsokára itt a tavasz, fel KELL most már ébrednem! :))))

Tegnap a futópéldaképem belinkelt egy magyarországi rendezvényt, ami engem is érdekelne. Május 19-én lesz Siófokon a wink maraton, ahol lesz félmaraton táv is és további futós távok. :) Ha minden jól megy, azon a hétvégén amúgy is otthon leszünk (ha el tudom cserélni a beosztásomat), mert a 20. általános iskolai talit tervezzük aznap estére. :) Így összeköthetném a kellemest a hasznossal, a család csavaroghatna egyet Siófokon, én pedig reggel futhatnék egy jót Siófokon. :))) Most nagyon felvillanyozott ez az ötlet, a héten ki is puhatolom a hotelben, hogy megoldható e ott a helyettesítésem. :) Jó lenne!!! Májusra talán tényleg fel tudok készülni, mivel az áprilisi sajnos nem fog összejönni, már nem lesz rá annyi időm, a kezelések még csak március elején fejeződnek be. :( De május közepe még talán beleférne.... Új terv, új motiváció!!! :) Hajrá!!! :)



Nincsenek megjegyzések: