2012. február 29., szerda

Megmaradok!

Most már nem lesz gond, megmaradok! :)

A mai napom már nagyon jól sikerült, a nyakfájás még délelőtt enyhén meg volt, de aztán fokozatosan múlt el, most estére pedig szinte már teljesen elmúlt. Köszönöm, hogy aggódtatok, én mondjuk nem teljesen hiszek ebben a lelki eredetű lebetegedésekben, de aztán lehet, hogy van alapja.

Viszont egy dolog sajnos így van, hogy egy kosnak azt mondani, hogy "ülj le a popódra és pihenj" és "elvenni a játékát" elég veszélyes dolog, ugyanis a kos nagyon türelmetlen egy fajta és nem igazán bírja az ilyesfajta korlátokat. Egyik nagyon rossz tulajdonságom, hogy türelmetlen vagyok, nem tudok ülni és várni arra, hogy újra mozoghassak. Éppen ezért sokszor mérgelődök Benny miatt is, ha türelmetlen, de ugyanakkor totál megértem, mert én is, P is és még P anyukája is dettó ilyenek vagyunk. :) Akkor mit várunk ettől a kisemberkétől?

Jó, persze azért annyira figyelek, hogy nem egyből Tatareket vagy futást kezdek fájós nyakkal, de pl. Leslie Sansone ma is belefért a 3 mérfölddel, mert abban nincs nagy ugrabugra. Előtte elmentem gyógytornára, ott kicsit már dolgoztunk is derékra óvatosan, de előtte még a csajszi megnézte a nyakamat, hogy mennyire tudom forgatni és már tényleg jól ment. Holnap is megyek, utána pedig a doktornőhöz kontrollra, kiváncsi leszek, hogy még ír e fel kezeléseket, vagy ennyi volt e...

A délutánom viszont kicsit szétszórtra sikeredett, ugyanis az utóbbi napokban enyhén zizi vagyok agyilag. :) Kezdődött tegnap, mikor is jó negyven percig böngésztem este az egyik netes ruhás oldalt, Bennynek akartam pár tavaszi cuccot rendelni, mert kaptam e-mailt, hogy a törzsvásárlóknak SZERDÁN -20 % engedmény lesz a gyerekruhákra. Összeválogattam pár cuccot, beléptem és ott mérgelődtem, hogy miért nem vonja le a 20 %-ot, mikor az áll az e-mailben, hogy akciós szerda lesz... nos, végül leesett, hogy tegnap KEDD volt. :))))))))

A történet azért ma folytatódott, ugyanis a bécsi turizmus irodánál megint jelentkeztem tagnak, minden év elején egy pár órás tréningen kell részt venni, amivel aktiváljuk a tagságinkat, és e-mailben jött a visszaigazolás, hogy melyik napra lettem beosztva. Én gyorsan ránéztem, a lényeget, a helyszínt kerestem és leszerveztem mára az anyósomékat Bennyre vigyázni. 2-re kellett volna beérnem a belvárosba, így P ment Bennyért az oviba, 3-ra jött volna az anyósom.

Ültem a buszon a metro felé, még jó, hogy betettem a kinyomtatott e-mailt, gondoltam, megnéztem még egyszer a cimet, hogy pontosan akkor hova is kell mennem... nézem, már majdnem raknám el, mikor egy kis megérzés alapján ránéztem még egyszer a dátumra... nos, akkor olvastam csak el igazán, hogy MÁRCIUS 29én van az én tréningem, nem február 29-én. Áááááááááááá, akkor már tényleg csak nevetni tudtam a hülyeségemen. :) Mivel már a jegyem kezelve volt, így bementem a belvárosban, gondoltam sétálok egyet. De céltalanul kódorolni nem a világom, így egy kávét terveztem csak be. Felhívtam az anyósomat, hogy ne készüljenek teljesen estig, mert benéztem az időpontot és jövök majd hazafele, csak legyenszíves azért menjen oda háromra, mert nem tudom, hogy hazaérek e... Mondta, hogy még ő is vásárol, de akkor kimegy majd hozzánk, semmi gond. Starbucksban akartam kávézni, így éppen a belváros "magjában" sétáltam a kávézó felé, mikor az egyik üzletből épp lépett ki az anyósom és összeütköztünk. :)))))))) Akkor már jó nagyot nevettünk, nem elég nagy ez a Bécs, hogy pont ott futottunk össze. :) Vaciláltunk, hogy akkor most jöjjön e vagy mi legyen, neki mindegy, nekem is mindegy, végül már tök hülyén éreztem magam és mondtam, hogy hozok egy elviteles kávét és hazamegyek én 3-ra, mire P megy dolgozni. :) Úgyhogy Bennyszittelés lemondva, jöttem én haza.

A délután lent töltöttük azért, előszedtem a bringáját és irány a friss levegő. :) Talán most már vége a szétszórt napoknak, igyekszek jobban észnél lenni. :)))))) Még most is nevetek, ha rágondolok az elmúlt két napra. :D

Most egyébként azért vagyok még fent, mert március 1-től lesz online a DM női futóverseny nevezése és tavaly is ugyanígy kukorékoltam, hogy az elsők között adhassam le a jelentkezésemet. :) Most már megvárom idén is, ráadásul szerintem idén megpróbálom a 10 km-es távot. Egyetlenegy dolog van, ami nem annyira jó benne, mégpedig hogy junius 2án lesz, már tavaly is dög meleg volt az 5 km-es táv végén is, de a 10 km-es viszont fél 11-kor indul, ami azt jelenti, hogy akárhogy is számolom, pont a legnagyobb melegben érünk majd célba.... több ismerősöm azt mondta tavaly, hogy a meleg miatt idén megint az 5 km-es távon indulnak, mert nem volt jó ez miatt a nagyobb táv.. hát meglátom, de szeretném idén már a nagyobb kört futni. :)

Nincsenek megjegyzések: