2012. február 5., vasárnap

Laza nap

Végül a mai nap laza nappá lett nyilvánítva kaja terén, de néha ilyen is kell! :)

Egész héten ügyesen tartottam a kajára figyelést, büszke is vagyok magamra. :) Még ma is délutánig írtam a kajáimat a kcal programba, de aztán "szabad napot adtam" magamnak. :)

Az egyik győri barátnőm december óta itt dolgozik Bécsben és olyan ritkán tudunk találkozni, de ma mégsem ment haza és kijött hozzánk délutánra. Először gondolkodtunk egy sétán, de a hideg miatt letettünk róla, úgyhogy itthon bolondoztunk hármasban Bennyvel. Szerencsére Benny is jól kijön vele, így egyből beengedte a játékai közé Szilvit. :D

Tejeskávéval indítottunk, ami még nem is gáz, mert azt mindig szoktam inni délután. :) De aztán ettünk a sütiből, volt csokis tönkölygolyó, dragé keksi és popcorn is. :) P még egy tokaji aszút is kínált nekünk, de én nem ittam meg a részem, mert bár szeretem az édeset, de ez már nekem is nagyon édes volt. :))))

Délelőtt azért 40 perc tornát sikerült összehoznom, Péntek Enci virgácsos videójából csináltam 4 kört lábsúllyal, a végén még kiegészítettem pár másik comb gyakorlattal is, úgyhogy adtam a virgácsoknak. :)))) Még gondolkoztam egy esti tornán is, főleg a nasi délután után, de aztán megbeszéltem magammal, hogy ráállok most a mérlegre, és ha 66 kiló fölött lesz, akkor még tornázok egy Lesliet, ha nem, akkor "ezt megúsztam". :D :D Éééés 65,7-et mutatott a mérleg, így nincs torna, de holnaptól új hét és új erő! :)

Usziba készülök, ha elvittem Bennyt az oviba. A héten csak délig lesz, utána hozzuk haza és itthon alszik. Csütörtökön mennénk haza, de egyre inkább úgy érzem, hogy nem lesz belőle semmi. :( Péntek-szombatra -25 fokot mutat a köpönyeg.hu éjszakákra.... nem igazán vágyok rá. :( És a hóra sem... és a hóban autókázásra sem... de reménykedek a csodában. Hátha...

Most pedig végre kicsit kikapcsolom az agyam, megkaptam az Ízek, imák, szerelmek c. filmet magyar szinkronnal és belemerülök. Imádom!!!!!!!! Az egyik kedvenc filmem! Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg! :)

1 megjegyzés:

Barbi konyhája írta...

De jó, hogy eszembe juttattad a filmet!!! Újra megnézem! :))