2011. március 9., szerda

Alakul a futás...

Egyre jobban megy...

Ma már 50 percet futottam, így a jövő vasárnapi 6,8 kilométerrel szerintem nem lesz gond. :)

Reggel még mindig -4 fok volt, így aludtam tovább, de délelőtt a fiúk kettesben mentek csavarogni, én pedig kihasználtam az időt és futócipőt húztam. Ma megint nem a szokásos tóköröket választottam, hanem a nagyobb, vasárnapi körömet és a végén még megtoldottam egy fordított tókörrel, úgyhogy összesen 50 perc jött össze. Kb. a 25 percig még néha lassultam, de utána teljesen átváltottam egy más tempóra és meg sem kottyant, hogy majdnem dupla időt kocogtam, nagyon jó volt. Ment a kedvenc zeném, sütött a nap, szuper volt. És holnapra már 10 fok feletti, napos időt jósolnak, holnapután pedig akár 16 fok is lehet!!! juhuuuuu!!!! :))) Már reggelre be is állítottam a telefonomat, mert délután megyek dolgozni, így a délelőtt kapkodós lesz, de ha nem lenne minusz, akkor 7-től már mehetnék le, mert Benny úgyis negyed 9-fél 9 felé kel fel, rendes gyerkőc, hagyja az anyját aludni vagy futni! :))))

Kaja terén ma már alakultam, reggel egy gyümölcs szeletet ettem, aztán egy müzli szeletet, nem akartam nagyon bereggelizve futni, ebédre gulyásleves volt és túrógombóc, uzsira tejeskávét ittam, vacsira pedig virslit ettünk sajttal és két pufirizzsel. Inni is aránylag jól sikerült, zöld teát és sima vizet és kis cola lightot, erről az egyről nem tudok és nem is akarok lemondani. :)

Ma vettem mazsolát, mert csak az hiányzott a Pipacs blogján olvasott köleses érdekességhez, így holnap kipróbálom. Ha sikerült, akkor belinkelem a receptet és hozok fotót róla, de előre nem kiabálom el. :)))))

Jövő szerdán pedig jön ki anya busszal és majd hétfőn együtt megyünk vissza, ő vigyáz Kismacira csütörtökön és pénteken, míg én dolgozok és mivel P vasárnap, a futóversenyes napon szabadnapos, így most anya játszik a gondolattal, hogy ő pedig elmenne a futás előtti nordic walkingra, 6,8 km-t kellene menniük és mostanában otthon is eljárnak apával, így érdekelné egy ilyen megmozdulás, kapna pólót és medált, nagyon fel van most dobva, hogy szeretne menni. :))))) Délután utána olvastam, ha nagyon szeretné, még van hely, jó muri lenne. :) Anya kezdené a napot, aztán mennék én és jön az a barátnőm is, aki nekem a nagy példaképem volt abban, hogy én is meg tudom csinálni és le tudok fogyni. :) Jó kis vasárnapnak ígérkezik, már csak kb. tíz nap van hátra, az mindjárt itt van! :)

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Bambi, gratulálok a kitűnő eredményhez. Csak így tovább.

Azt szeretném tőled kérdezni, hogy te spéci futócipőt használsz, vagy csak egyszerű sportcipőt?

Bambi1978 írta...

Jaj, ne haragudj, elfelejtettem válaszolni, pedig akkor még az eszemben volt. :)

Szóval nekem direkt futócipőm van, középkategóriás, sem tul olcsó, sem túl drága. Asics márka, elégedett vagyok vele. Eleinte terepen futottam, de sokszor volt sár, így áttértem betonra, de ott sincs gondom a cipővel, most már lassan három éves lesz, de futni kétnapi szinten kb. egy éve használom. :)

Marti M írta...

Azért kérdeztem, mert én is elkezdem szép lassan a kocogást, és mivel lúdtalpas vagyok, nekem sem mindegy miben futok. Valószínű, hogy nem fogok rögtön cipőt vásárolni de érdekel a dolog.

Köszi a választ.