2011. március 17., csütörtök

Eső után szivárvány???

"Hogy élvezhesd a szivárványt, először élvezd az esőt....."
Paulo Coelho

Ezt a tesóm tette ma ki fb-on, háááát mára elég találó, próbálom élvezni, hogy kisebb szünetekkel ugyan, de egész nap esik az eső. :((

Remélem, hogy ez azt jelenti, hogy holnap már nagyobb szünetek is lesznek az esös órák között, az idöjárás elörejelzés legalábbis ezt ígéri.... ìgy legyen!!!

Reggel még nagy szerencsém volt, mert negyed 7-kor megszólalt az órám, ugrottam is ki az ágyból, kinéztem az ablakokon, láttam, hogy vizes a járda, de nem esett az esö, így öltöztem gyorsan és fél 7-kor már lent is voltam teljes futófelszerelésben. :) Ma a búvárruha fölé vettem egy háromnegyedes futónadrágot, így izzadtam is , de hosszabb gatya is volt rajtam. Szuper volt, nem esett az esö, igazi "esöszag" volt, ébredezett a városrész, a többi futó egy-egy integetéssel üdvözölt, a kutyasétáltatók legtöbbje is mindig köszön, hogy ´"jó reggelt", szeretek reggel kocogni, jó így kezdeni a napot. :)))) ìgy ma megint meghosszabbitottam a két tókört, és 40 perc lett a vége, ami kb. 5 km, /vállveregetös smiley. :))))/

Mire felértem, Kismaci már nagyban kiabált kifelé, késöbb kiderült, nem akart visszaaludni, szerintem fel volt pörögve attól, hogy most anyukám itt van, nem akar egy percet sem elpocsékolni a nagyi nélkül. :)))) Késöbb megreggeliztünk nyugiban, P ment dolgozni, így hármasban indult a napunk. Reggelire abonettet ettünk felvágottakkal, sajttal, utána lenéztünk boltba, de akkor már sajna elkapott az esö minket. Hazaérve bekaptam két köleskochot tízóraira, még mindig nagyon finom. :))) 

 Az ebéd brokkolis halfilé volt bulgurral, anyának is nagyon ízlett. Közben megföztük holnapra a csirkepörit is, kilófaló nokedlivel és husilevest jó sok répával, husival, mert délelött a közeli plázába készülünk a vasárnapi futóversenyre elhozni a startszámunkat és kicsit körbenézni, ha lesz rá idö.
Holnap is jövök dolgozni délután, Benny a nagyival lesz, ma is nagyon jól elvoltak, sétáltak nagyot, metróztak, minden oké volt. :) De sosem aggódok, ha anya van vele, baj nem történhet, jó kezekben van a Kismacink. :)))

Délután itt a hotelben ettem egy almát uzsira, vacsorára pedig kb. 10 korpovit kekszet ettem egy fél literes joghurt itallal, egyenlöre jól bírom, nem vagyok éhes. :)

Ma ivás terén is jól haladok, nem tudom, hogy mire vagyok ilyen szomjas egész nap, de már tuti megittam vagy 2,5-3 liter vizet és sztem fél liter cola lightot és fél liter emotion vizet. :))) de most is szomjas vagyok.. talán a reggeli sonka szelet? sokszor csak müzlit eszek, lehet, hogy az... de már mikor volt??? :)

Reggel, futás után ráálltam a mérlegre, kezdem újra szeretni a kis drágát, mert 62,4 kg-t mutatott, ami a hétföi sokkhoz nézve már igazán barátságosabb. :)) Most úgy érzem, hogy megint a jó uton vagyok, de nem kiabálom el, mert mindig akkor jönnek a "balesetek" . :))))) A lényeg, hogy jól érzem magam, szuper, hogy végre tudok reggelente futással indítani, a napom sokkal energikusabb, a kajára figyelek, nem csábulok el, nem is hiányzik most. Jókat eszünk, de okosan, az ivás is nagyon rendben van, maradjon is így! :)

7 megjegyzés:

Marti M írta...

Nagyon ügyes vagy, de én azt tanácsolom, hogy hagyd ki a cola light-ot mert hiába light, nem természetes. Jobb a sima víz.

Bambi1978 írta...

Tudod Martinelli, ez az egy, a cola light, amiről nem szeretnék lemondani. Nem iszok belőle literszámra, de KELL. :) Ha már nem cigizek, nem iszok alkoholt, édességről is lemondok, akkor legalább az az egy-két pohár cola light legyen olyan, amit szeretek. :)

TesóD írta...

Martinellinek igaza van...tudom, hogy szereted, de állítólag a light még károsabb mint a sima (hozzáteszem én is csak a lightot tudom meginni, mert benne van az aszpartam a cola többi csodás összetevői mellett :(

Bambi1978 írta...

TesóM, már éve óta próbálsz meggyőzni, de ebben a témában még mindig kitartó vagyok... ;) Előbb kóstolom meg a csíráidat, mint hogy lemondjak a cola lightról. :)

TesóD írta...

Áááááá okkkké, hétfőre itt fog várni egy csomó csíra (kivéve a vöröshagyma) és enned kell velem, úgy ahogy én :)))))) Most már írásos bizonyíték van, hogy ezt mondtad :P

Bambi1978 írta...

már megint nem készültél hagymacsírával???? irgum-burgum!!!!! Csak megkóstolásról irtam, nem arról, hogy egy csomót meg is eszek. :P :D

Marti M írta...

Bambi, valamilyen szinten meg tudlak érteni, mert én pl kávéfüggő vagyok, és azt is cukorral iszom, ami szintén egészségtelen. Évekig éhgyomorra ittam a kávét, az volt az első, miután felkeltem. Most is az, csak rögtön utána reggelizek. Ez oriási teljesítmény, ez része az életmódváltásomnak.

Én már ott tartok, hogy nem tudom mit lehet elhinni és mit nem. Nem tudom mi van benne, de az tuti, hogy csak a gyártók és a forgalmazók dícsérik.
Én nem voltam nagy üdítős eddig sem, és amióta az epém miatt még az ásványvizet is megtiltották, azóta üdítőt is csak 1x iszok egy évben, ha iszok. Általában vendégségben szoktam kérni 1 pohárral, de csak ha kívánom, másképp maradok a sima víznél.