2011. március 14., hétfő

Feszült nap...

Reggeltől szinte estig... :(((

Nem tudom, hogy minek köszönhető, de a napomat iszonyatos feszültség jellemezte, talán most majd este egy kis relaxációs zene rendbe rak... :(

Kezdődött azzal, hogy a mérleg nagyon nem volt a barátom, 64,2 kg-t mutatott reggel.... igen, sajnos jól látjátok, én is jól láttam, bár nem esett jól a látvány. :(((( Az én példám is azt mutatja, hogy nem minden a torna... lehet tornázni minden nap, ha lecsúszik a süti, a nasi, az esti kajálások stb.... A mozgás csak kiegészítése a fogyinak, fogyni főleg az étkezés összetételétől lehet, még ha nem is akarjuk mindig tudomásul venni. :( Úgyhogy nálam ma kezdődik a szigorú március, nincs mese, vissza kell szereznem a kitartó, erős énemet!!!!

Reggelire 30 gr. müzlit ettem kb. 1 dl zsírszegény tejjel, aztán lementünk boltba és mivel gyönyörű idő volt, sétáltunk egy nagy tókört Bennyvel. Becsapós idő volt, nem mertem még magunkat lengén öltöztetni, mégis csak 0 fok körül volt még múlt héten, de a végén nekivetkőztünk mi is, mert többen már egy szál pólóban flangáltak, így egy réteget én is levettem magunkról.  :)

Délelőtt Kismaci elég nyafka volt, semmi nem passzolt és amivel ki tud idegelni, hogy csapkodja az ajtókat, legyen az szobaajtó, szekrényajtó, konyhaszekrény, harmonika ajtó, bármi... csak hangos legyen.... és nem érti meg, ha ezerszer elmagyarázzuk neki, akkor sem. :((( P tegnap óta gyomorgörcsökkel szenved, így ő ágyban maradt (ugye tudjátok, milyen a férfi, ha beteg??????? ) , sóhajtozott nagyokat, már ő is kicsit felhúzott ezzel, de még aránylag bírtam...

Ebéd előtt ettem pár falat almát, ebédre Bennynek krumplifőzi volt csirkefalatkákkal, magamnak pedig előkészítettem egy zacskó mozarella sajtot, paradicsommal és két szelet vékony pulykasonkával, pici tökmagolajjal. Miután a fiúk csendes pihenőzni kezdtek, nem akartam elszalasztani a gyönyörű napsütést futásmentesen, így átöltöztem a "búvárruhámba", trikóba és egy hosszú ujjú futófelsőbe és indultam futni. DE le kellett vinnem a kocsiba a babakocsit, kismotort, igy vittem a kocsikulcsot is, már öltözésnél jutott eszembe, hogy csak a futódzsekimen van zseb, az pedig most tényleg meleg lett volna, így feltettem a karra tépőzárazható mp3 lejátszót, abba szoktam a kulcsot is tenni... DE most volt kocsikulcs is.... úgyhogy a kocsiba bezártam a lakáskulcsomat és csak a kocsikulccsal indultam... oké, elindultam futni, de állandóan lecsúszott a ruhán keresztül az mp3 tartó... nem sok idő után dög melegem lett, mert elég lett volna simán a póló is, de nem mertem még abban indulni, fura nekem, hogy már 20 fok van. (mert annyi volt délben!!!!!!) Az első kör után már kicsit éhes is voltam, zavart a hajam, mert már megint szállt össze-vissza, úgyhogy totál nem voltam ráhangolódva a futásra, de azért 30 percet, a két megszokott tókörömet végigkocogtam és utána jöttem csak fel. Tusolás után megebédeltem, utána még lecsúszott pár kocka csoki is ("leszokásképp") és délután átmentünk Gabi barátnőmékhez, mert picit beborult, így a parkos talit inkább esővédő közeli helyre tettük át, és az ő lakóparkjuknál voltunk lent, ahol a gyerkőcök tudtak motorozni, játszani stb.... , mi pedig egy picit beszélgetni. :) Akkor már kezdtem lenyugodni, nem voltam feszült sem annyira... Hazaérve ettünk pici sajtot, Benny a maradék krumplifőzit és én még este négy szem epret. Most picit éhes vagyok, de mindjárt megyek aludni, már nem eszek, erős maradok!!!!!

Amire azért ma büszke vagyok, megittam vagy két liter vizet... VIZET!!! :) Haladok, ugye? jó lenne ezt a továbbiakban is tartani. És eldöntöttem azt is, hogy ha ilyen szép idő van, akkor a "búvárruhában" fogok futni menni, mert tök jól megizzadtam alatta, remélem, hogy tényleg jó a formásodásra. Este is szorgalmas voltam torna terén, mert elővettem a 2008-as Réka dvd-t, és a 20 perc has részt letornáztam, utána pedig a Született feleségek alatt a réka tornakártyákból a tricepsz és mell feladatsort... tudom, hogy a torna nem minden, de ma kellett a lelkemnek ez is, hogy helyre billentsen!!! Szégyen, hogy ezt a 64 kg-t elértem, nem vagyok büszke magamra!!!! De ez is hozzám tartozik, így erről is írok itt.... mert ilyen is van, nem csak a rózsaszin "lefogytam" story. Nehéz megtartani a súlyt, nagyon nehéz.... az ember akaratlanul is lazít a dolgokon, de tudni kell, hogy hol  a határ. Ha a határ elcsúszik, akkor van a baj... mert jön a "még ez belefér", a "nem lesz semmi gond, majd letornázom" és stb. kifogás. Meg lehet tartani a súlyt, ha AKARJUK!!!! le lehet fogyni, ha AKARJUK!!! és én most AKAROM, de nagyon, hogy újra elmondhassam, 60 kg vagyok! :) Hogy lesz így madzagos bikinim a nyárra különben?!?!?!?!

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Ügyes vagy!

Vivien írta...

Én is "most" tértem észhez, hogy miért stagnálok. Lecsúszik 1-2 süti, és az nem jó! Most úgy érzem, elcsúszott a határ, amit eddig betartottam! De én is AKAROM, hogy fogyjak, úgyhogy én is szigorítok! Hajrá! :-)

pipacs írta...

Na ma én se akartam hinni a mérlegnek Bambi, szóval hajrá, hajrá nekünk!