2011. március 23., szerda

Fitt este

Általában reggel szeretek mozogni, de most este sikerült belehúznom, és nem volt rossz így sem...

Reggel megint csörgött az óra, de vaciláltam futás ügyileg, itt anyáéknál nehezen veszem rá magam, mert nincs rendes járda, ahol futhatnék, néha kint vannak a kutyák, azokra is figyelni kell, így nehéz csak a futásra koncentrálnom. Ma 2 fok volt, de mégsem indultam el...

Délelőtt egy babás barátnőméket látogattuk meg Kismacival, ahol fincsi boci süti és caffé latte várt, ez volt a tízóraim, isteni finom volt!!! :) Utána még összeszedtük anyát és intersparoztunk egyet, ahol az ominozus norbis update túró rudikat vettem, amiket az előző bejegyzésben már kiveséztünk. :))))

Ebédre tejfölös zöldbabfőzelék volt, de én utána éhes maradtam picit, úgyhogy lecsúszott egy fél doboz olivás-bazsalikumos csavart rúd (aldis) és egy update rudi. Uzsira csokis puding a'la update, és még kihasználtuk a napsütést Kismacival és átmentünk a közeli játszótérre picit.

Hazaérve vacsiztunk hideget, én abonettet ettem párizsival és szalámival, sajttal, retekkel és megkóstoltam anya joghurtos hússalátáját is, az is nagyon finom lett, majd holnap ebédre eszek belőle.

Fél 7 után pedig összeszedtem a cuccaimat és kocsival átugrottam a közeli nagyvárosba, ahol a barátnőm férjével mentünk ma konditerembe, először bemelegítettem 5 perc gyaloglással a futópadon, aztán 10 perc futás, utána átmentem az elipszis trénerre, ott 10 percet tornáztam és miután már jól bemelegedtem, kezdődött az ötven perc spinning. Ezt most másik csajszi tartotta, keményebb volt sokkal, néha patakokban folyt rólam a víz, megdolgoztatott rendesen minket. :)))) Ráment a karra is nagyon, holnap tutira lesz izomlázam, de nem bánom, mert tényleg ügyes edző volt. Spinning után még levezetésképp gyalogoltunk 10 percet a futópadon, bár addigra már úgy fel voltam pörögve, hogy simán tudtam volna még maradni, de lassan már zárt a terem is.

Meg kell mondjam, féltem attól, hogy a futógépen nem fogom annyira élvezni a futást, mint lent a szabadban, de nem volt annyira vészes, jó volt így is. Ha családi házban laknánk, talán a tél miatt beszereznék egyet, de egyenlőre a családi ház még elég távoli álom. :)

Mindenesetre kellemesen elfáradtam ma is, a héten még nem tétlenkedtem, szorgalmas voltam torna terén. :) most nagyon dolgozik a szervezetem, hétvégén meg fog jönni, így már tartja vissza a vizet, de remélem, hogy jövő héten majd a súlyom is kicsit elindul lefelé.

Holnap végre kozmetikus és fodrász, ma utoljára alszok hosszabb hajjal, már nagyon várom a változást. :))) Már kinyomtattam a verziókat, a fodrászomra bízom megint, hogy mit hoz ki végeredménynek, eddig még nem csalódtam benne. Ezzel a fotógyüjteménnyel megyek holnap hozzá:


4 megjegyzés:

Marti M írta...

Mindig csak azt tudom mondani, hogy nagyon ügyes vagy!

Jók ezek a frizurák, csak Victoria "képét" ne lássam. Nem bírom a nőt, de a frizurája jó.

Süviandi írta...

Éljenek a rövid hajú csajok! Én is levágattam egy éve és imádom!
A spinning tényleg pörget, nagyon szuper!

Bambi1978 írta...

Nekem már legalább tiz éve rövid volt a hajam, most próbáltam kicsit fazont váltani, de nem érzem jól magam, nem én vagyok. :))) Így ma újra a régi leszek csini rövid hajjal. ;)

Catherine írta...

Én szeretem a rövidet is, és a hosszút is. Mivel a férjem inkább az utóbbit, így az enyém hosszú. Még marad is egy ideig, mert mostanában nekem is egyre jobban tetszik.
De kíváncsi vagyok a tiéd milyen lesz.