2011. március 11., péntek

Itt van, érkezik....

a tavaaaaaaasz!!!!!! :))))

Bár reggel még elég szkeptikus voltam, hogy hogy lesz a fél 9-kor mért + 1 fokból délutánra +13, de óráról órára emelkedett a hőmérséklet és most már a netes kis programom szerint 12 fok van. Juhuuuuu!!!! Igaz, hogy picit fúj a szél, de már nem az a jéghideg szél, hanem kellemes....Vasárnapra már 18 fokot is mondanak, ami szuper, mert P szabadnapos lesz és délelőtt a szüleihez készülünk, de délután akkor tudunk csavarogni egy jót és remélhetőleg már nem kell a téli kabátokat sem felvennünk.

Lassan be kellene újítanom egy sneakers cípőt, mert egy ősrégi espritem van, aminek már szétrúgtam az orrát és elég gáz, de nem igazán találok olyat, ami tetszene.... a héten láttam egyet végre az esprit oldalon, erre már nem volt a méretemben, csak 36-os.... azt pedig már régesrégen kinőttem. :)))) Mindegy, még nézelődök, addig szenvedek a kopottban...

Ma délután megyünk át az osztrák ismerősömhöz, akinek szintén áprilisban lesz két éves a kislánya, Julie, itt laknak az utcánk végén, úgyhogy szerintem előveszem Benny kismotorját és azzal gurulunk át, hadd élvezze ő is a tavaszt. :) Julienak is van ugyanilyen mocija, mi hoztuk neki Magyarországról, mert nagyon tetszett neki ősszel, mikor együtt bandáztunk.

Ma végül nem futottam, mert hulla voltam, fél 2-kor kerültem végül ágyba és nem aludtam valami jól, Benny sokat nyöszörgött, ráadásul máskor mindig 8-fél 9-kor ébred, de ma már 7-kor nekiállt dumálni, kiabálni, hogy "mammmmma" + "bumbum" és társai, örültem neki.... fél 8-kor átmentem megnézni, és ahogy sejtettem, mindkét cumiját eltűntette az ágy alá, ő üldögélt az ágyban, kidobálta az összes alvós állatkáját a földre és nézett nagy boci szemekkel rám... visszapakolgattam a kis barátait, a cumikat, kijöttem és csodák csodájára még aludtunk fél 9-ig. :))))) Nagyon kis figyelmes gyerkőc, imádom. ;) :)
Szóval ma nem volt futás, mert P egész napos, de már vasaltam és a Réka 2009-es dvd-ről a 20 perc hasat is letornáztam, este majd step aerobikot szeretnék csinálni búvárgatyában. :) Utánaolvasgattam a solidea harisnyának és sokan nagyon dícsérik, ráadásul a honlapot is nagyon dícsérik, mert ha megrendeli az ember, akkor a boltból még utána fel is hívják egyeztetni a méretet, hogy tuti a megfelelőt kapjuk. Úgyhogy azt hiszem, hogy még ezt is belespórolom a születésnapomra, vagy legalábbis most van mire fogni, hogy meglepem magam vele. ;) :))) A combomnál van karfiol rendesen, hátha tényleg segít halványítani majd.

Jó ez a Martinelli blogján indított Nap hőse akció, mert tényleg motiváló erő az, hogy minden nap írjuk a mozgásainkat, így általában már nem elégszek meg 20 perccel, hanem még este is erőt veszek magamon, mint a régi szép időkben. :)))) Köszi Martinelli és Csajok!!! :)))) Jövő héttől én is tervezem, hogy hetente összeírom, mikor, mennyit tornázok, mert sokszor elvesznek a napi bejegyzésekben, és hétvégére már elfelejtem, kikeresni pedig már macera... de örülök annak, hogy újra van kedvem a tornához és hogy legyőztem a lustaságomat, az internet pedig úgyis megvár este is, hogy most fél-egy órával kevesebbet netezek, meg sem kottyan. :)

ÉS végezetül még annyi, hogy lejárt a kérdőívem, így aszerint nézve 52-en válaszoltatok, hogy milyen sűrűn olvastok. Nagyon örültem, hogy a legtöbben szinte napi szinten kiváncsiak vagytok rám, bár néha vicces belegondolni, hogy mi lehet érdekes a hablatyolásomban. :) viszont jó azt is tudni, hogy ennyien itt vagytok és azért azt is tudom, hogy ez az 52 fő csak egy töredéke az állandó olvasóimnak, mert sokkal többen olvastok,(Köszi Nóri ;) ), de inkább a háttérben maradtok, ami nem baj! ;) Mindenesetre köszönöm Nektek, hogy be-benéztek hozzám, hogy picit megpihentek a "nyárban" és figyelemmel kíséritek az utamat a madzagos bikini felé. ;) :))))) Igyekszek ezután is fotókkal, reform nasikkal és egyéb hasznos dologgal meglepni titeket a szokásos szájmenésem mellett is. :))))

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Bambi, örülök, hogy volt valami haszna is a versenynek.

Az Alakul a futás című bejegyzésednél feltettem egy kérdést neked de azóta sem jött válasz. Lécci lépj be oda és válaszolj. Köszi.

Cukorfalat írta...

Szia!
Én is állandó olvasód vagyok, csak az elmúlt egy hétben betegség miatt nem jutottam netközelbe...:( Te vagy a példaképem, jövő héten kezdem a fogyókúrát, 10 kilótól szeretnék megszabadulni. Én is nagyon szeretek futni, és én is egy tó körül teszem ezt.:)
Hidd el, nagyon is érdekesek a bejegyzéseid! :)
Üdv:
Anett (alias Cukorfalat)

Bambi1978 írta...

Anett, örülök, hogy írtál, jól estek a soraid! :) Drukkolok a Te fogyókúrádhoz is, sikerülni fog, csak higgy benne, hogy el tudod érni!!! A futás az egyik legjobb zsírégető mozgás és végre itt a jó idő, rá lehet szokni nagyon. Majd néha jelentkezz az eredményeiddel, vagy irsz Te is blogot esetleg? Érdekelne...