2011. március 21., hétfő

Itthon, édes itthon

Ott van az otthon, itt van az itthon. :))))

Most éppen így aktuális, mert fél 1-kor megérkeztünk rendben Magyarországra, jó utunk volt, így tervszerűen, két és fél óra alatt itt voltunk. :)))

Azóta pörögtem, ebédeltünk (apa ebéddel várt!!!), Kismacit letettük aludni, én beugrottam a tescoba gyorsan bevásárolni, utána kipakoltam a táskákat, kihasználtuk még a napsütést, elvittük a húgommal Bennyt a retro játszótérre (igazi, retros játszótér, még mi is azon játszottunk :D ), utána vacsiztunk, fürdetés, altatás és én még rápattantam a szobabringára és letekertem ötven percet a Barátok közt alatt, így mára is megvolt a mozgás. :)

A héten rá kell kapcsolnom és észnél kell lennem, mert ma kereken 63 kg-t mutatott a mérleg, volt a héten már jobb is, bár pár nap múlva meg fog jönni, így lehet, hogy már tartja vissza a szervezetem a vizet, fene tudja...

Holnap délelőtt a nagymamámat látogatjuk meg és még gumicsere is van tervezve, végre megint nyári gumikat kap az autóm. A héten már ezer a program, csak győzzem mindet véghez vinni. :))))

Most megyek is, mert hosszú volt a nap és reggel futni készülök, már beállítottam a vekkert fél 7-re... meglátjuk, mi lesz belőle. :)

1 megjegyzés:

Marti M írta...

Bambi, én mindig csak ámulok rajtad. Fantasztikus vagy. Nem tudom honnan van neked annyi energiád, de lminden elismerésem a tied. Gratula!