2011. március 5., szombat

Közvéleménykutatás

Kiváncsi vagyok....

Kiváncsi lettem arra, hogy vajon mennyien olvassák a blogomat és akik olvassák, azok milyen rendszerességgel. Vannak e olyan fanatikus blogolvasók, mint pl. én is, aki reggel azzal kezdi a napot, hogy a kedvenc blogjait végignézi és este azzal fejezi be a napot, hogy még egyszer bekukkant. :))))
Van e olyan, aki azért kiváncsi rám, de nincs ideje, lehetősége minden nap benézni, de azért igyekszik és van e olyan, aki csak hébe-hóba néz ide, vagy esetleg idenéz, de többet nem jön. :))) Bár,aki többet nem jön, az már úgysem tud ráklikkelni a válaszra, így ezt a válaszlehetőséget meg sem adtam. :))))
Öt napig tart a kutatás, utána kiváncsian várom az eredményt. :))))

Mert oldalt a rendszeres olvasóknál 39en vagytok, de biztos vagyok benne, hogy sokkal többen olvasnak... de vajon mennyien? :))) A pontos számot úgysem tudjuk meg sosem, de azért jó érzés ám, hogy ennyien kiváncsiak vagytok a mindennapjaimra, bár azért most már nincs akkora látványos történet, mint egy évvel ezelőtt, mert akkor azért tényleg hétről hétre mentek lefelé a kilók, most pedig már nyár óta súlytartás vált inkább fontossá, már erről szól az életem, bár bevallom, hogy az sem könnyebb, mint leadni a 25 kilót, sőőőőt....

Úgyhogy ha van kedvetek, válaszoljatok a jobb sarokban lévő kis kérdésre, én pedig majd kiváncsian várom az eredményt a héten! :)))))

További szép, napsütéses délutánt Mindenkinek, itt szuper idő van!!!!!

7 megjegyzés:

Marti M írta...

Én rendszeresen olvaslak, amióta csak rád bukkantam. Sokszor zavarnak a lila betük, de a tartalom megéri. Szóval én rajongód vagyok, ha akarod, ha nem.

Melinda írta...

Én is benézek minden nap, mert állati kíváncsi vagyok másokra :-)
A betűket már én is akartam írni, de azt hittem csak én vagyok ilyen rosszul látó. Én nehezen tudom olvasni a kalligrafikus betűket (bár ez nem akadályoz meg benne, hogy olvassam őket :-))

Bambi1978 írta...

Köszi Csajok a megjegyzéseket, nem is tudtam, hogy ilyen zavaróak a lila betük. Most állítgattam picit, mondjátok, ha még mindig nem jó!!! Nekem normálisan bejön, de ha zavaró a betűtípus, szin, nyugodtan szóljatok bármikor, hiszen nem csak magamnak írom a blogot! :)

Marti M írta...

Köszi Bambi, kedves vagy, hogy értünk hajlandó voltál változtatni. Nekem most megfelel.

Melinda írta...

Nekem is jobb! Köszönjük :-)

Gaabee írta...

én is!!! én is rendszeresen olvaslak Anitám!! na jó, van, hogy heti csak 1x, de akkor is itt vagyok :)

Marcsi írta...

En kb 2 het alatt vegigolvastam az elejetol :)Lehet, hogy nem jovok minden nap, de toltodni oltan jo itt :)))