2011. március 5., szombat

Nyugis szombat

Stesszes péntek után nyugis szombat....

Vajon a vasárnap milyen lesz? :))))

Ma nagyon jó kis napunk volt, megint napsütésre ébredtünk, de -4 fok volt, így még nem próbálkozok a reggeli futással, kivárom az enyhébb reggeleket. Ma reggelire egy banánturmixot ittam, mert volt még két elég barna banán itthon és nem akartam elpazarolni, úgyhogy turmixos reggelit gyártottam. 10 körül már mentünk is Kismacival boltba és mivel száz ágra sütött a nap, így nem siettünk haza, hanem megnéztük a tónál a kacsákat, adtunk nekik kis kiflit, ami nagyon tetszett Bennynek, kacagott nagyokat, mikor a kacsák harcoltak egy-egy falatért. :)

Délben nekem a maradék rakott brokkoli volt, Bennynek kis sonkás, tejfölös tésztát dobtam össze teljes kiörlésűből, és miután letettem aludni, elindítottam a nemrég kapott Alexandra tornák közül a Lendületben-t. Érdekes volt, Réka után kicsit lightosabbnak TŰNIK, de teljesen átmozgat és most este érzem, hogy bizony tényleg mindent átmozgatott, kellemesen elfáradtam. 60 perc volt, de gyorsan eltelt, mert változatos volt és amit már Pipacs is írt egyszer, tényleg sokkal több időt szán a nyújtásra, ami nagyon pozitiv a szememben. Úgyhogy még fogok tornázni a tornáira, mert nem rosszak!!!!

Délután megint itt maradtunk a környéken, még beugrottunk pár elfelejtett cuccért az egyik boltba, aztán megkerültük a kedvenc botanikus kertünket és epekedve néztünk befelé mindketten Bennyvel, hogy mikor nyitnak már ki. :)))) Sajnos télen zárva van, majd április végétől lehet újra ott sétálni, motorozni, szerettünk oda járni, mert tiszta, nem jöhetnek be kutyák, nincsenek autók, csak nyugalom, csodaszép virágok, szuper játszótér, állatok (kecskék, barik, pockok, teknősbékák, baglyok, gólyák, baromfiudvar), úgyhogy mindig volt mit nézni. Már nem sok van hátra és újra ott fogunk sétálgatni. :)

Este 6 körül értünk haza, Benny virslit vacsorázott sajttal, én is pici virslit ettem és összedobtam Zita barátnőm legújabb sütijét, egy túrós, zabkorpás szórt sütit, ami nem lett rossz, de még javítanom kell az édesítő használatán, mert nem mertem többet belerakni és így elég ízetlen lett, de azért el fog fogyni szerintem. :)

Most még akartam tornázni, de az RTL-en megy a német megasztár, így inkább azt nézem, holnap P úgyis 6-ra megy csak, így ha aerobikra reggel nem is, de délelőtt futni mindenképp lejutok. :) Az tölt fel a legeslegjobban és ha szép idő lesz holnap is, akkor talán holnap már 3 kört (6 km-t) fogok kocogni. :)))))

2 megjegyzés:

pipacs írta...

Én nagyon megszerettem BA-t és most az Alexandra akcióján lehet rendelek is még tőle DVD-t! :)

Marti M írta...

Én is őt kedvelem, szerintem nagyon jó, csak nem tudom az ő ritmusában, vele együtt csinálni. Ezért kijegyszem magamnak a gyakorlatokat és úgy végzem.