2011. március 19., szombat

Pár óra....

Már csak egyet alszunk gyorsan.....

Hú, kezdek izgulni. :))))) Most készítettük össze anyával a cuccainkat holnap reggelre, remélem, hogy minden rendben lesz majd. :)

Ma reggel nem keltem futni, mert abból indultam ki, hogy úgyis esik az eső.... ehhez képest az eső már nem esett, de dög hideg volt és szél, de sebaj, legalább kialudtam magam. Délelőtt elmentünk virágokat venni az erkélyre, holnap megcsináljuk anyával szépre, jöhet a tavasz, olyan szép lesz!!!

Utána gyorsan összedobtam az ebédet, ami ma tejszínes, zöldséges pulykaragu volt teljes kiörlésű penne tésztával, anya elment egyedül shoppingolni, én megnéztem a kimaradt Barátok közt részeket, kisuvickoltam a fürdőt, wc-t, felporszívóztam, mostam, úgyhogy pihenni nem sokat tudtam. Délután elmentünk a praterbe kicsit sétálni, de nagyon hideg szél volt, így sokáig nem voltunk ott sajnos. Este pedig összedobtam holnapra a fiúknak (és majd magunknak) egy nagy adag tarhonyás husit, majd a zöld salit megcsinálja P hozzá. Mivel volt még egy túró itthon, így egy túrós pite is készült, de reformosítottam a receptet, és picit még javítani kell majd rajta legközelebb, mert kispóroltam belőle az édesítőt, nem mertem bele többet tenni és most picit ízetlen. :( de sztem el fog fogyni, majd P rak rá porcukrot. :)))))))

Még akartam picit tornázni, de tényleg elfáradtam így estére, úgyhogy inkább megyek időben aludni, hogy holnap fitt legyek a nagy napon. :)))) este majd jövök a beszámolóval, és remélem, hogy a medállal, amit a célbeéréskor kapok majd! :)))))


3 megjegyzés:

Marti M írta...

HAJRÁ BAMBI!!!! Mi ott fogunk drukkolni az út szélén! Érezd jól magad.

En írta...

Hajrá Bambi! Remélem nálatok szép idő van, kellemes futást, veled vagyunk! Várom a beszámolót nagyon. :)

pipacs írta...

HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!