2011. március 22., kedd

Pörgős kedd

Megint egy eseménydús nap után...

Gyors leszek, mert hulla vagyok, hosszú volt a nap és illene aludni is nemsokára. :)

Reggel végül felkeltem fél 7kor, de mivel -2 fok volt, így inkább kihagytam a futást, de már nem tudtam visszaaludni, úgyhogy elindítottam a 2008-as Réka dvd-ről a 20 perc popó részt, azt végig tornáztam és mivel még volt időm és kedvem, így ráhúztam még 20 perc popót. :))) utána már lassan ébredt Kismaci és kezdődött a nap...

Délelőtt nagymamit látogattunk, én közben elugrottam lecseréltetni a téli gumikat és bosszankodtam is, mert a középár kategoriás négy telet használt hankook gumijaim mehetnek a kukába, annyira jönnek szét, mutatták a srácok a szervízben, úgyhogy télre vehetünk majd megint négy gumit a kocsira... mi lett volna, ha a gagyi, legolcsóbb szettet veszi az ember??!?!

Hazefelé még tescoztunk kicsit Bennyvel és anyával, hoztunk ebédet a kinaiból, aztán Benny alvásidejében leléptem szoliba (jól megégtem, új helyen voltam :( ) és megint mentem egy kört dzseki ügyben. Kismacinak is beújítottam egy egyszerű dzsekit és végre magamnak is találtam egyet. Igaz, nem volt olcsó, de mivel éppen 15 fok volt kint, a bőrdzsekim idegesítően tapadt a nyakamnál, így nem vaciláltam, gyorsan megvettem, hogy ne legyen időm vacilálni rajta és végre legyen egy ilyen vékonyka kabátom is, amit csak felkapok, ha már nincs hideg annyira.

Délután kint voltunk az udvaron, kihasználtuk, hogy szépen idesütött a nap a teraszra, kertbe, nagyon jó volt. Este pedig a tesóm volt a vacsifelelős, mert névnapja volt, ilyenkor mindig az ünnepelt készül és nagyon finom grillpipi volt salátával. :))) és utána lecsúszott pár kocka csoki is, de az ma belefért, finom milka volt. :)))

Este megint rápattantam még a szobabringára is és végül sikerült megint ötven percet tekernem, folyt a víz rólam rendesen, megint a búvárruhában tekertem. :))))

Most viszont eléggé elfáradtam, végigkattintgattam a kedvenc blogjaimat, de most már megyek is aludni, mindjárt szerda... :) Jó éjszakát Mindenkinek!

3 megjegyzés:

Szila írta...

Ügyes vagy...... és tényleg az a pár kocka csoki egy ilyen kitartó csajszinak néha megengedett!!! :-) Jó éjt neked is!!!!!

Süviandi írta...

Én idén már bevállaltam a téli futást is. Volt néhány -10 fokos, havas élményem. A lényeg az, hogy hozzá kell öltözni. A legjobban úgy lehet a hidegre felkészülni szerintem, ha késő ősszel nem hagyod abba a futást és fokozatosan csúszol bele a télbe.
A lényeg, hogy már itt a jóidő!

ui: Köszönöm a feliratkozást!! :)

Bambi1978 írta...

Szila, én is így gondoltam tegnap. :) ma már újra odafigyelés lesz este. :))

Andi, én egyszer mentem le futni -fokokban, be voltam öltözve, mégis brutálisan megfáztam... :( De majd idén én is fokozatosan fogom szerintem tartani a futást, de egyenlőre annak örülök, hogy itt a jó idő és egyre többet lehet kint mozogni. :)