2011. március 29., kedd

Sweet home

Rendben hazaértünk, jó itthon! :)

Tegnap rendben hazaértünk, nem volt gond az úton, így 2,5 óra alatt itt is voltunk. P finom tésztával várt minket ebédre, Kismaci pedig ment aludni kaja után, én pedig pakoltam, mostam stb....

Reggel még anyáéknál elmentem egy utolsó fél órás kocogásra, így megmentettem a napot torna ügyben, nem lett teljesen nulla a napom. :) Este pedig vasaltam egy órát, állítólag az is zsírégető, hát jó lenne. :))))

P gyomra már aránylag rendbe jött, volt dokinál, kapott gyógyszereket rá és nagyon oda kell figyelnie az étkezésére, ezentúl minden reggel nyugodtan leül reggelizni, este, ha éjfél után hazaesik, már nem eszeget, nem iszogat, kevesebbet cigizik, úgy látom, hogy megijedt most ő is picit, tehát biztos, hogy nagyon fájhatott már a gyomra... :((( Ráadásul elkezdett múlt héten újra konditerembe járni, nagyon fel van dobva, néha beugrik utána a szaunába, úgyhogy  ő is rákapott a mozgásra, bár ő inkább erősít és elmondása szerint a végén húsz perc bringázással vezeti le az izomerősítést. :) Ügyes.

Viszont ezáltal most még jobban meg kell szerveznem a futásaimat, mert ő is menne kondizni. :)))) Így a mai reggel úgy nézett ki, hogy én keltem fél 7-kor, 3/4 7kor már lent voltam futócuccban, kocogtam 40 percet (kb. 5 km), felértem, tusoltam, addigra már kelt P is, öltözött és kb. negyed 9kor már indult is a konditerembe, én megreggeliztem és Benny akkor ébredt, így ő már nem találta itthon az apukáját. :) P konditerem után rögtön ment dolgozni és majd csak késő este jön, így jó hosszú napja lesz.

Délelőtt meglátogattuk, mert Kismaci már tegnap óta a "busz" szót hajtogatja és gondoltam, akkor elmegyünk egyet tömegközlekedni valahova, és így P munkahelyére ugrottunk be egy puszira, hogy lássa ma is a fiát. :) Csodaszép idő volt, nagyot sétáltunk utána még a belvárosban, megnéztük a lovaskocsikat, végigsétáltunk a híres bevásárló utcán és onnan hazametroztunk, buszoztunk és még beugrottunk vásárolni is, pont délre estünk haza. :)

Gyors ebéd után alvás, aztán mire Kismaci felkelt, már összepakoltam újra a táskát, cuccainkat, és egy gyors öltözés után már újra úton voltunk, Gabi barátnőmmel és kislányával Stellával találkoztunk, a Prater mögötti nagy zöld park volt az uticélunk. :) Ismét szuper idő volt, a gyerekek is jól érezték magukat, így fél 7 után értem haza és lent, a ház előtt még összetalálkoztunk a házban lakó kislánnyal és anyukájával, így velük is beszélgettünk, úgyhogy lett 7 óra is, mire feljöttünk. Ezért imádom a jó időt, mert tényleg csak szinte aludni vagyunk itthon. :)))

Ma belehúztam a tornákba is, mert a reggeli kocogás után, ebéd után a réka felsőtest edzéskártyákra tornáztam, mell-tricepsz gyakorlatokat, ami jó fél órát tartott, utána egész délután úton voltunk, és estére beterveztem egy réka has tornát, de elég lusta voltam, már majdnem letettem róla, mikor Martinellinél valahogy ihletet kaptam és mégis nekiálltam és végigtornáztam az Add önmagad 3 kaziról a fél órás hasrészt. :))) Úgyis rossz a lelkiismeretem, így most egy fokkal javítottam rajta. :)

Kilóim száma reggel 63,4 volt, gyalázat.... most meg is van, de én már nem igen hiszem sem azt, hogy visszatartom a vizet, sem azt, hogy az izom miatt van ez.... az a fura csak, hogy a fotókon tényleg vékonynak látom már magam... de akkor is aggaszt, hogy 63-at mutat, újra 60-at szeretnék. Csak azért tenni is kellene kaja terén, tudom... most már összeszedem magam, nincs mese!!!!!

Holnap P szabadnapos, reggel megint futással kezdem a napot, így ma hamar ágyban akarok lenni. Délután pedig valószínűleg a schönbrunni állatkertbe megyünk, Benny még nem volt és most gyönyörű, tavaszi idő van, ki kell használni szabadtéri programokra. :) Kiváncsian várom a holnapot, talán sikerül a kis panda bébit is meglesnünk. :)

3 megjegyzés:

Marti M írta...

Bambi, téged csak a kilók száma zavar? Vagy vannak zsírpárnáid is? Mert a kilók magukban nem mondanak semmit. Amikor elkezdtem fogyizni, nem tudtam meghatározni mennyit szeretnék fogyni, azt mondtam, hogy 3 - 4 kilót, de majd meglátom. Mostanra leadtam 3 - 3,5 kilót, de azért látom, hogy van egy kis úszógumim, amit le kellene adnom. Kalóriamegvonással csak híznék. Tudom, hogy nem lesz könnyű, mert helyi zsírégetés nem létezik, a hasizom gyakorlatokkal nem fogom elégetni az úszógumim, ezért okosan kell mozognom, annyi folyamatos mozgást végeznem, hogy elegendő legyen zsírégetésre. Neked hol vannak a gondok?

Bambi1978 írta...

Vannak zsírpárnáim még nekem is sajna... a szokásos, problémás helyeken: has, comb és a karomon "lóg a bőr"... ezeken kellene még feszesítenem, ezért futok a "búvárruhában", az pont a problémás helyen izzaszt. A karomra pedig a tricepsz feladatokat csinálom hetente minimum kétszer, lassan, de biztosan alakul.... de azért jobb érzés volt nyáron a 60 kg-t tartani, úgyhogy szerintem ez a + 2-3 kg most a téli kevesebb mozgástól jött fel. Nem hiszem, hogy izom lenne...

Judit írta...

Szia!Hidd el hogy azért ilyenkor víz is van az ember leányában rendesen!na jó,nem 3 kiló,de nekem pld.1 kiló minimum többletben meg van mikor megjön.Igaz,előtte farkasétvágyam van.De az én szervezetem elég sok vizet vissza tart,az arcon olyan ödémás a mensi első napján,meg előtte gy nappal már,hogy a párom ránéz az arcomra reggel és már mondja is,hogy holnap neked meg fog jönni,ugye?Szóval szerintem 1 kilót levonhatsz.