2011. június 7., kedd

Alakulok..

Már a harmadik nap, így egyre enyhébb a fájdalom, most már megmaradok...

Torna, mozgás ma így még nem volt, örültem, ha le tudtam hajolni fájdalom nélkül. Délelőtt csak gyümit ettem, de aztán behoztam a kalóriákat, inkább nem is sorolom, hogy miket ettem. :)

A torkom is kezd bedurranni, már a fájdalom múlik, most inkább kapar, köhöghetnékem van és elég bárénekesnő hangom lett, tiszta rekedtes. :) Minden összejön, de akkor sem hagyom elvenni a kedvemet a csütörtöki hazaúttól. Annyi dolgom van otthon, hogy semmi nem tántoríthat el. :)))

Ki szeretném majd próbálni a dia wellness termékeit is, és láttam, hogy az otthoni, kedvenc bio boltomban is forgalmazzák a termékeket, így azt mindenképp megnézném. Úgyhogy bibolt látogatás is bejön a tennivalók közé, unatkozni nem fogok. :)

Holnap pakolászás, vasalás, ebédet nem kell főznöm, mert maradt máról rizses husi, majd csak uborkát veszek hozzá délelőtt. Talán holnap már tudok mozogni , tornázni valamit, jó lenne, mert hiányzik. Legjobban a futás, de már nem is "nyávogok" róla, mert lassan unalmas lesz, hogy mindig ezt szajkózom. De tényleg nagyon hiányzik. :)))) de talán már nemsokára kimerészkedhetek újra, ma már egyszer sem éreztem a fájdalmat, ez már nagy szó!!!!

1 megjegyzés:

Süviandi írta...

Remélem mihamarabb helyrejössz!