2011. június 20., hétfő

Punnyadt hétfő

Még mindig front lehet...

Vagy nem tudom, hogy minek köszönhető, de elég punnyadt voltam egész nap. :( Reggel 6-kor szólt a vekker, de éreztem egy kicsit a futás miatt újra a lábamban enyhe húzódást ott, ahol hetekig fájt, így inkább ma nem futottam rá, a két nap lehet, hogy elsőre sok volt egymás után. Majd holnap lemerészkedek.

Délelőtt még P is itthon volt, 5-re ment dolgozni, de szóltam neki reggel, hogy menjen el most már a bringaboltba, ahol kinézte magának az ellopott bicaj helyett az újat, mert a biztosító csak akkor fizet, ha az új bicaj már meg van, el kell küldeni a számlát róla és utána utalják a réginek az árát. Mivel elég Pató Pál úr, eddig várt a csodára , vagy nem tudom mire, de ma szóltam neki, hogy ha még akar jó időben bringázni, akkor talán meg is kellene rendelnie időben. Kb. fél óra múlva hívott, hogy ő akkor most jön haza bicajjal, mert épp volt raktáron és már hozhatja is. Úgyhogy gyorsan ment, ma újra bringatulajdonos lett. Hááát, az előző sem volt piskóta, de ez a mostani még brutálabb. :)))) nagyon vagány, mint egy chopper motor, fekete és fehér motivum van rajta. Kipróbáltam én is, de inkább maradok a hagyományos női bringánál, nekem az már túl labilis volt. :)))

Úgyhogy ma P volt az ebédfelelős, finom sült csirkemell volt grillezett cukkinivel és három szem petrezselymes krumplival. Utána még benyomtam pár túrós kuglófot és a délután is kb. erről szólt. :))) Nem is idegeskedek rajta, hogy mennyi sütit ettem, mert utálom kidobni a kaját, sütit, és mivel P nem vitte túlzásba az evést és Benny sem, így rám maradt. De holnapra már nincs, úgyhogy újra rend és fegyelem lesz remélhetőleg. :) vettem jégsalit, retket, magamnak vmi salátát tervezek ebédre, este pedig megfőzöm már szerdára a fiúknak a paradicsomos húsgombócot, mert én nem leszek itthon.

Délután azért összeszedtem magam egy kicsit és tornáztam kb. 40 percet felsőtestre a kártyákból, így megint megmentettem a mai nap becsületét is. :) Holnap vasalnom is kell, ezért tervezek reggelre fél óra kocogást, délelőtt meg szeretném nézni a futócipő kínálatot a közeli bevásárlócentrumban, és állítólag kánikula lesz, úgyhogy délután majd valami vizes programot vagy árnyékos programot kell keresnünk. Bár elég hihetetlen a holnapi kánikula, mert ma majdnem pulcsis idő volt, azt sem tudtam, hogy hogy öltözzünk fel... na mindegy, majd holnap meglepődünk. :)

2 megjegyzés:

Süviandi írta...

Ha már lesz munkám és fizetésem én is tervbe veszem, hogy beszerzek egy új csukát. Szerintem maradok megint valamelyik Nike modellnél. Már a másodikat taposom és nagyon meg vagyok vele elégedve. Meg ugye a Sportband-et is azzal tudom kényelmesen használni. Te milyet tervezel?

Bambi1978 írta...

Most asics cipőm van már több éve, azt nagyon szeretem, de szeretnék felpróbálni egy nike free cipőt, az nagyon tetszik a képeken... meglátjuk, hogy találok e jót ma . :) Majd beszámolok.