2011. június 29., szerda

Romantikus délután...

ami végül sportos délutánná alakult.... :)))))

Jellemző, ha mi egyszer kimozdulhatunk kettesben P-vel, akkor tuti, hogy vannak bonyodalmak. :)))

Először is, anyósom kicsit késett, a metrok nem jártak rendesen, valami zavar támadt. Nem baj, nem vette el a kedvünket. Hosszas gondolkodás után felvettem a fehér kis szoknyámat és egy szürkés felsőt, hozzá egy nőcisebb cipőt, ilyen éktalpasat. Gondoltam, ha már kimozdulunk, legyek csini! :) Kis smink, aztán irány autóval. Persze vezetni elég nehézkes ilyen cipőben, ha az ember lánya crocs cipőkhöz van szokva, de megoldottam. :)

Első probléma: nincs parkolóhely. Közel 33 fok, dög meleg, az Alte Donau tele emberekkel, napozókkal, csónakázókkal stb... köröztünk kicsit, mire az étterem környékén végre elcsíptem egy helyet. Onnan visszasétáltunk a csónakkölcsönzőhöz, de már rossz előérzetünk volt, mert nem láttunk olyan csónakot, amilyet mi akartunk bérelni (motorosat, kis lightosan ringadozót :D ).
P még nagy szájjal mondta, hogy vizibicajt nem bérlünk, mert fáj a csípője (mostanában újra egyre többet, zavarom újra fizoterápiára!!!!).
Mondja a kölcsönzős nénike, hogy motoros csónak most nincs. Erre P: "És vizibicikli????" Válasz: "az van!" Na, kész... ennyit a pasikról. :) P lecsapott rá, pedig pár méterrel arrébb van másik kölcsönző és ott még voltak bent olyan csónakok. :))) Sebaj, majd ő teker, mondta úriember módjára. :))))

Murhpy: mikor beszálltunk a szexi vizibicajra, kb. három motoros csónak is kikötött éppen.... :)))))))))

Na, én a szoknyámat felhúztam majdnem a nyakamig,  és elindultunk... hááááát, legalább tíz éve nem tekertem vizibicajt, de könnyebbre emlékeztünk mindketten. :) Rendesen kellett taposni a pedálokat, de a végén nekem annyira megtetszett, hogy ebből is sportolást csináltam és végig tekertem szinte a 35-40 percet, király volt!!!! :))))) P néha pihent, de nekem tök jól esett, csak nem szoknyában kellett volna lenni. :)

A végére annyira kifáradtunk, hogy menni alig bírtunk, bedurrantak a combizmaink rendesen. :))))) Úgyhogy jót röhögtünk, hogy mi csak ringatózni akartunk a vizen. :))))

Utána elbotorkáltunk az étteremig és gyorsan rendeltünk is inni és kaját. :) Tök jó helyen tudtunk asztalt kapni, majdnem lent a vízparton, nagyon hangulatos ez az étterem, és isteni az oldalasuk még mindig. :) Be is nyomtunk egy-egy adagot, becsapós egyébként, mert óriásinak néz ki, de tele van csonttal, husi azért nincs annyi rajta, de jól laktunk. Illetve még desszertnek maradt hely, én meleg almás rétest ettem egy gombóc vanilia fagyival, mivel megérdemeltük, nagyon ügyesen tekertük a bringát előtte. :)

Úgyhogy azért jó kis délutánunk volt, még ha a kis lazának tervezett délutánt kissé sportosra alakítottuk, akkor is. :) Imádom az Alte Donaut, és azt is imádom, hogy kb. tíz percre lakunk innen kocsival. Bécs, de mégsem mindig a betonrengeteg, a nyüzsi, hanem nyugalom, zöld környezet, víz.... imádok itt lakni!!!! :))))

Úton a vizibringánkkal :)))


Relax... :)


Kilátás az étterem teraszáról


A vacsoránk :)
(de még este 6 előtt volt, enyhítő körülmény!!!! :)))) )


...és ami maradt belőle! :))))


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

A guszta oldalast nézegetve kicsit elhűltem, hogy úristen, nyers májat is adtak, de aztán az ellen oldali mustár segítségével rájöttem, hogy ketchup :) Csilla