2011. június 4., szombat

Hétvége

Tegnap P már ment dolgozni az új helyére, a jövő héten nyíló éttermet készítik elő, de még nincsenek vendégek, csak leltár, árufeltöltés stb, úgyhogy esténként itthon van...

Meg is érzem, mert felborultak a kis tornáim, ha nem tornázok ebéd után, akkor este már nem igen van lehetőségem a tévé elé jutni vagy nyugiban a laptopra tornázni. :((( Futni még mindig nem tudok, még érzem a combomban a fájdalmat, de jövő csütörtökön már van időpontom a kedvenc, otthoni csontkovácsomhoz, aki sportolókat is gyúr, majd ő helyrerak remélhetőleg.

Tegnap azért este még belefért egy 40 perces felsőtest torna, ma pedig ebéd után az 50 perces step aerobik és elterveztem, hogy este lemegyek egy-két tókörre, de jött a vihar, így elmosta sajnos a tervemet. :((( Holnap viszont P apukája jön Bennyért reggel, mennek megint kettesben csavarogni és mivel P holnap szabadnapos, így megint elmegyünk konditerembe, úgyhogy szerintem én megint elipszisezni fogok, csak ne hagyjam itthon az mp3 lejátszómat, mert úgy elég hosszú és unalmas tud lenni a 45 perc. :)

Utána ebédre összejövünk P szüleinél, és majd kaja után jövünk haza, hogy Benny mehessen aludni az ágyában. Délután még meglátjuk a programot, gyereknap lesz a kedvenc parkunkban itt a szomszédban, szerintem majd oda megyünk át, bár ma is ott voltunk. Nem lehet megunni, mert óriási terület, tele állatokkal (kecske, barik, nyuszik, baglyok, teknősbékák, kacsák, madarak, pockok stb..), el van kerítve, nem jöhetnek be kutyák, tiszta, tehát tényleg igazi gyerekoázis. :) Ma P ivott egy sört az ottani büfében, én pedig egy magnumot kívántam, Benny pedig kapott két pici diós táskát. :) Mindenki jól járt....

A napokban rákaptam a dinnyére, ma is megettem kb. egy kg-t, már kezd egyre finomabb, édesebb lenni, ilyenkor esik a legjobban, mikor kint már dög meleg van. Délután csináltam vegyes bogyós gyümölcsből is gyümölcslevest, holnap az lesz a napi kajám az ebéden kívül szerintem, mert imádom nyáron a hideg leveseket.

Hétfőn nem lesz gáz egész nap, így vagy a fagyasztóból fogunk elővenni kajákat és a mikróban melegíteni, vagy "urak leszünk" Bennyvel és hozunk valami kész kaját majd valahonnan... még kitalálom. De így mosogatni és tusolni sem tudunk majd 7:30-tól 16 óráig, de megoldjuk ezt is.

Már körvonalazódik a jövő heti otthonlétünk is, sajnos rengeteg mindent kell belesűriteni abba a 4 napba, amit otthon töltünk, így már az érkezés napján megyek a csontkovácshoz, este X faktor koncert (kihagyhatatlan, Vastag Csabi is jön!!!!!! :D ), pénteken fodrász, kozmetikus, de már letárgyaltam a fodrászommal, hogy míg a festék a fejemen lesz, addig a körmös csaj csinál egy pedikürt és kifesti a körmeimet, tehát szépítkezős napom lesz. :) Szombat este 15. érettségi találkozó, vasárnap pihi és hétfőn irány vissza.... Majd júliusban megyünk megint hosszabb időre haza, akkor több minden belefér az időbe.

Ma kicsit nyom a fejem, először az időjárásra fogtam, de közben megjött, így meg is van a ludas, csak ne alakuljon át migrénné, mert az valahogy nem hiányzik... pedig sanszos sajnos, ilyenkor szokott jönni. :((( Mindegy, nem vonzom be, nem lesz migrénem és PONT!!!! :)))))

Lassan elteszem magam holnapra, ma valahogy hosszú volt a nap.... jó vasárnapot Mindenkinek!!!! :)

Nincsenek megjegyzések: