2011. június 21., kedd

Álom kontra futás...

Annyira röhögök magamon még mindig, hogy leírom, de ne nézzetek hülyének!!!! :))))

Ugye terveztem a futást ma reggelre, így beállítottam az órámat reggel 6-ra. Elég későn kerültem ágyban, majdnem éjfél volt, de nem szokott probléma lenni. Hamar be is aludtam, aztán reggel egyszer megébredtem 4:58-kor, mert már tisztára világos volt és azt hittem, hogy nem szólt az órám. Mikor láttam, hogy még csak 5 óra, visszaaludtam.

Éééééés, álmodtam....de olyan jóóóóót!!!!! :))))) A teljes álmomat nem írom le, de V.Cs.-al álmodtam (ki sem írom, mert tiszta tinilánynak érzem magam, hogy vele álmodok :D :D ), de úgyis tudjátok, hogy kivel, ha olvastok már egy ideje. :)))
Szóval tök jó kis álom volt, erre megszólalt az órám, a dög! :)))))))) gondoltam, még kicsit probálok az álomra koncentrálni, hogy mi jön még, mert még a történet kb. felénél járhattam. :))))))))) viszont az is már piszkálni kezdett, hogy futni készültem és ide is leírtam, tehát le kell mennem futni.

Álom vagy futás, futás vagy álom??? :) Ez járt a fejemben, de aztán fél 7 előtt elbúcsúztam ettől a szép álmomtól, futócipőt húztam és lementem fél órára. De végig röhögtem magamban, hogy milyen dinka vagyok, biztos hülyének néztek a többi futók. :)))))) végig arra gondoltam, hogy ha én ezt a klubban (helyett a blogon) elmesélem... :))))))))))) 

Egyébként dög meleg volt már fél 7-kor, ma tényleg strandidő lesz..... azért kitartottam, de már agyalok rajta, hogy tényleg 6-kor már lent kellene lenni ilyen melegben legközelebb. Még kitalálom, báááár ha ilyen álmaim lesznek, lehet hogy mindig tolódni fog a futás kezdése. :))))))))

Szép napot Nektek is!!!!!! :)

Nincsenek megjegyzések: