2011. június 30., csütörtök

Megérkeztünk

Ugye ma többször eszetekbe jutottam??? :))))

Ha más nem, akkor az eső miatt, hiszen ha mi érkezünk Magyarországra, akkor szinte mindig elromlik az idő.... nos, dél óta itthon vagyunk, azóta remek az időjárás. :/

Reggel  még negyed 7-kor futottam három kört, már akkor dög meleg volt Bécsben, negyed 10-kor, mikor elindultunk 27 fokot mutatott a kocsiban a hőmérő. Ahogy közeledtünk hazafelé, úgy hűlt lefelé az idő és Tatabányánál beleszaladtunk a szakadó esőbe is....

Itthon is esett az eső és 18 fok volt. Otthon, édes otthon! :))) Mindegy, nem veszi el a kedvünket, ebéd után nagyot aludt Benny, délután beugrottunk a dédihez, kávéztunk egyet és bevásároltunk a tescoban. Persze kétszer eláztunk, de sebaj, legalább nagyra növünk. :)

Ma már többet nem tornáztam, mert fáradt vagyok, de reggel elvileg kelek 6 után és megyek futni. Megnézem, hogy itt fáj e a lábam, ha igen, akkor marad a szobabringa és az edzéskártyák. Holnap délelőtt nincs nagy tervünk, mert várjuk a futárt a dia wellness szállítmányommal, amit fel is avatok majd, mert túrós kuglófot tervezek sütni reformosítva a szombati kerti partyra. Közben a csajokkal letárgyaltuk, hogy ha vége a diplomaosztó kerti party ünnepségnek, akkor a tesómmal és Roberta és Zita barátnőmmel bemegyünk este egy kicsit "pávázni", a kedvenc kávézónkba. :) Kirúgunk a hámból, úgy anyukásan. :))))))

Alakulnak a programok, de persze csak visszafogottan, mert most nincs napközben bébiszitterem Bennyre, anya is dolgozik sokat, úgyhogy kicsit kevesebb dolog fér bele a napomba, de sebaj. :) a lényeg, hogy tudok barátnőzni, magyar újságokat olvasgatni, a kedvenc kávézómban kávézni stb..... :)

2 megjegyzés:

Csandi írta...

Nem baj, hogy hoztad a rossz időt, majd amikor mész haza csomagolunk egy kis pocsék időt , nehogy már a bécsieknek jobb legyen!:) Kellemes pihenést és jó sok "páváskodást" kívánok Neked/Nektek!:))

Gaabee írta...

nem kell ide pocsék idöt csomagolni.késödélután 28 fokról 15-re formálódott a szélviharok által idehozott ideöjárás...
Anitám, itt még nem esik, de hétvégén fog. a széltöl lépni se lehet...soroljam?
jo otthonlétet :)