2012. február 23., csütörtök

Minden oké

Megvagyok, csak az elmúlt napokban ezer dolog volt, és ez még folytatódik a hétvégére, ugyanis holnap érkeznek a szüleim, vasárnapig itt lesznek unokázni. :)

Hétfő-kedden délutános voltam és elég sok munka is volt, tegnap ovi után Bennyt vittem gyerekdokihoz kontrollra és mivel végre + 8 fok volt napsütéssel tarkítva, így nem jöttünk előtte haza, hanem végre eljutottunk egy kedvenc parkunkba, ahol egy szuper, óriási játszótér van és a gyerekdoki közelében van. :)

A héten járunk szorgalmasan a konditerembe is + háromszor van gyógytornám is, holnap is megyek. Megint azt a sokat beszélő lányt fogtam ki, de legutóbb már kevesebbet beszélt, így kicsit tornáztunk is végre. Próbálkozok a futással is, egész jól megy, közben nincs fájdalmam, de este azért néha kicsit "érzem" a hatását.

Hétfőn betonon futottam itt a környéken, azt is jól bírtam, ma pedig konditeremben a futópadon beállítottam, hogy pulzus szerint állítsa a gép a gyorsaságot, így végül 9 km-t futottam 1 óra alatt. Ez már jó eredmény a régi énemhez képest. :)

Tegnap eliptikustréneren voltam egy órát, 6-os erősséggel, azzal is el lehet égetni egyébként majdnem annyi kalóriát, mint ha futnánk. Érdekes, nem is gondoltam volna. :)

Holnap nem jutok el a konditerembe, mert 10:20-kor lesz a gyógytornám, így az a tervem, hogy Bennyt már futócuccban viszem oviba, utána hazahozom a kocsit és megyek egy körre, majd gyors tusolás, gyógytorna, bevásárlás és jövök haza készülődni a szüleim érkezésére. :) Ebédre a husit már megcsináltam ma (azt a répás-túrós fasírtot, amit már egyszer megsütöttem), csak köret kell majd hozzá, zöldséges bulgurt tervezek hozzá. Kakaós csigát kért Benny holnap uzsira, így azt már este megsütöttük, még egy kenyéren gondolkodok, de lehet, hogy majd inkább veszek a boltban. :)

Állítólag holnap akár 17 fok is lehet, PLUSSSSSSSZ!!!!!! Remélem, hogy tényleg így lesz és egész délután tudunk majd csavarogni! :) Imádom, imádom, hogy jön a tavasz! :)

Végül szombaton és vasárnap is délelőttös leszek, mert beteg lett az egyik kolléganőm és a vasárnap délutánomat áttették délelőttre. Anyáék vasárnap Benny alvás idejében indulnak haza,  P szülei váltják majd le őket, és elviszik délután kicsit sétálni Bennyt a belvárosba, úgyhogy ha nem leszek annyira hulla, szerintem lemegyek egy körre munka után futni. :)

Hétfőtől pedig megint konditerem-futás és remélem, hogy most már tényleg kaja odafigyelés... utóbbival van a legtöbb problémám. Van, mikor egy-két hétig megy, elindulnak lefelé a kilók, aztán visszaesek... komolyan, mint valami szenvedélybeteg. :((( Szerintem mondjuk tényleg van ilyen pszihés evés is, és persze még az unalomevés és a bánatevés is.... ezeket mind tudom produkálni sajnos.

Ma vettem két futógatyát, a tschibónál ezen a héten van futócuccos hét, már vártam nagyon. :) először egy 38-ast vettem, de nagy lett, ma visszacseréltem egy 36-osra. :) ez mondjuk éppen jó, de ha sikerülne leadnom ezt a pár fránya kilót, akkor tökéletes lenne, ezért megelőlegeztem magamnak egy sötétkéket is, hogy legyen megint kettő szuper gatyám a tavaszra, a versenyekre. :)

Jövő héttől lehet a DM Frauenlaufra, női futásra jelentkezni, idén úgy tervezem, hogy a 10 km-es távra fogok jelentkezni, bár az az egy negativ benne, hogy fél 11-kor van annak a rajtva és tavaly is már addigra dög meleg volt sajnos.... de majd meglátjuk, a távot szeretném teljesíteni és szerintem addigra már amúgy is teljesen rendben leszek. :)

Ha nem sikerülne ideénem hétvégén, akkor mindenkinek nagyon kellemes, madárcsicsergős, napsütéses hétvégét kívánok, irány ki a szabadba, bringázzatok, kiránduljatok, használjátok ki, hogy ébredezik a tavasz!!!! :)))))







1 megjegyzés:

ókidli írta...

NAgyon ügyes vagy mozgás terén. Én sajnos még nem tartok ott, hogy ügyesnek nevezhessem magam. Ellipszis tréner van itthon, de ha 10 percet tekerek rajta, teljesen kikészülök.
De a tavaszt én is nagyon várom már, remélem igazad lesz és közeledik a jó idő :)))

Jó egészséget Nektek :)