2012. február 3., péntek

Pihenőnap

Tegnap mozgás terén pihenőnapot tartottam, de annál több dolgom volt torna nélkül is. :))))

Azzal kezdődött a nap, hogy Bennyt elvittem oviba, mert már meggyógyult, mindezt -14 fokban... "Remek" volt, még a kabátja is ropogósra fagyott!!!!! Ilyet sem láttam még... egyre több autóhoz hívták a sárga angyalt, remélem, hogy a mi kis suzinkkal nem lesz gond....

Ovi után gyors bevásárlás, hazahoztam a cuccokat, de fél 10-re már kezelésre mentem, ami kicsit csúszott, de még aránylag időben kész lettem. Onnan gyorsan kocsival irány a nődoki, most voltam nála először, mert a régi dokim eléggé bent van a városban és csak hétfőn és csütörtökön délután dolgozik, ez a doki pedig itt van a közelben és délelőtt is lehet hozzá menni, úgyhogy váltottam. Fél 11-re volt időpontom, de 11 után tudtam bemenni hozzá. Egész jó fej, de azért a régi tényleg jobb volt ,de így, hogy nincs tervben következő terhesség, évente egyszer tökéletes lesz ez a doki is. :)

Mivel már majdnem fél 12 volt, mire végeztem, inkább bementem a doki melletti bevásárlóközpontba és ott ebédeltem. Finom grillezett lazacot választottam, párolt karfiollal, kis sajttal rápirítva. Nagyon finom volt és tényleg jól laktam.


Onnan gyorsan hazajöttem, felporszívóztam, rendet raktam, 2-re mentem Bennyért az oviba. Negyed 3 körül hazaértünk, már pont jött P anyukája, kávéztunk egyet, aztán én indultam is dolgozni.

Elég nyugisnak indult a hotelben a délután, de aztán felpörögtek az események, hol a szauna nem működött, hol a szárítógép, mindig volt valami. Estére még egy biztosíték is valahogy le lett verve, amitől elment a tévé, bedöglött az egyik automata ajtó, úgyhogy nem unatkoztam. :)

Kellően elfáradtam a nagy pörgésben, nem is hiányzott a torna, szaladtam anélkül is eleget tegnap. :)

Kaja terén tegnap végül 114 ch-t és 1384 kcalt sikerült összehoznom, ez már egy egész jó nap.

Rájöttem, hogy akármennyire is ódzkodok tőle, reggelire azért kell valamennyi tk. kenyér vagy kifli, zsemle. Mert akármennyire is szeretem, azért nem édességgel kellene megemelni a napi szénhidrát mennyiséget. :)))

Úgyhogy tegnap végül így alakult a napi kajám:

Reggeli: 75 gr. magos, barna kenyér, 20 gr. felvágott, 1 tejeskávé
Tízórai nem volt, de korábban ebédeltem.
Ebéd: grillezett lazac, sajtos karfiol körettel, pici fűszeres joghurttal és egy kis fűszervajjal
Uzsonna 1.: tejeskávé
Uzsonna 2: egy alma
Vacsora: 4 abonett, egy adag párizsis krém a sonkakrém alapján elkészítve, csak most pulykapárizsit kockáztam bele. :)

Nasi: 6 kocka smartiesos milka (végre elfogyott :D) és 40 gr. alnatura csokis tönkölygolyók

Inni 3 dl cola lightot, és kb. 3 liter vizet ittam. :)

Szerintem egész jó nap volt kaja terén (kivétel a kis nasi, de még így is belefért a ch-ba. :) )




2 megjegyzés:

ChiliGirl írta...

Recepciós vagy? Nagyon hasonlít a leírásod az én ott töltött időmre... csak akkoriban még nem volt család, könnyebb volt bírni az iramot ;) MInden jót!

Bambi1978 írta...

Jól gondolod, recepciós vagyok. :) Lassan 13 éve megfertözödtem a turizmussal, és nem tudok (vagy nem akarok? :D ) szabadulni belöle. :)

Most részmunkaidöben dolgozok, így össze tudom egyeztetni a családdal, persze az anyósomék segítségével, de szerencsére számithatok rájuk. :)

Te mennyi idöt dolgoztál recepciósként és merre? :)