2010. június 18., péntek

Itthon

Tegnap délután hazaértünk, ilyenkor ez az itthon, és a másik az otthon. :))) Mindkettőt otthonomnak érzem, úgyhogy most élvezzük az ittonlétet nagyon.
Az út jó volt, még reggel lementem futni fél 7 után kint, mert valami oknál fogva már 3/4 6-kor felébrettem, teljesen fitten, így a futás is belefért a reggelbe. Kicsit féltem, hogy így majd pont a hazaútnál, vezetés közben jön a holtpontom, de egész jól bírtam az utat. Negyed 12-kor indultunk, Kismaci rögtön bealudt és végig aludta az utat, így 2,5 óra alatt itthon is voltunk. Én reggelire egy szendvicset ettem teljes kiörlésű zsemlével és párizsival, uborkával, tízóraira egy banánt és utána már csak anyáéknál ettem délután. Anya tortával várt, nagyon finom, könnyű tortareceptet kapott, én is fogok majd otthon csinálni, csak még jobban reformosítom. Túrós, babapiskótás, gyümis, sütés nélküli torta, isteni. Nem édes nagyon, hanem könnyű, kellemes íze van. Egy szeletet ettünk Kismacival, vacsira pedig két pufirizst ettem párizsival.
Ma reggel megint készültem futni, hogy feltérképezem itt a környéket, be is állítottam a vekkeremet, de éjjel megint nem aludtam jól, hajnal 2től kb. 5-ig fent voltam, olvastam, szúnyogokat hajkurásztam, így fél 6 fele aludtam be újra és a fél 7-es futást inkább kihagytam. Viszont ebéd után, míg Kismaci aludt, pulzusmérővel szobabringáztam, fél órát és egy merő víz volt a pólóm utána, mert a zsírégető tartományban elég szépen kellett tekernem. :))) délelőtt még 150 hasprést és lábemelést is tudtam csinálni, holnap majd súlyzózok szerintem picit.
Kaja terén is elég jól tartom még magam, reggelire két szelet teljes kiörlésű minikenyeret ettem párizsival és sajttal, tízóraira egy 2 az 1-ben kávét ittam a barátnőmnél és utána két darab korpás kekszet ettem, ebédre egy kistányér rakott krumplit, uzsira egy fél túrórudit és vacsira három pufirizst, kettőt párizsival és uborkával, egyet friss kőrözöttel, anya ma csinálta. :) Nyammm...apa pedig vett padlizsánt, csinál majd padlizsánkrémet is, azt is szeretem nagyon.
Délután beugrottam a decathlonba is, vettem egy fogyinadrágot futni és energiaszeletet. Vicces volt, mert én zöldalmásat vettem és a kasszásfiú felhívta a figyelmemet, hogy a csokis háromszáz ft-tal olcsóbb, biztos nem akarom e azt venni. :))) mondtam, hogy nem, mert az csokis és igyekszek kerülni a csokit. Erre még győzködött, hogy de ha már futok, akkor utána ennyi belefér a csokisból, de mondtam, hogy majd kb. két hónap múlva már lehet, hogy így lesz, de most még ha drágább is, de maradok a zöldalmásnál. :))))))) magamat ismerve, nasihiány esetén egyből a csokis vitamin szeletet falnám, de így, ha zöldalmás, csak akkor eszem, mikor kocogok, tehát nem tudok belőle feleslegesen nassolni. :))) ki van ez találva, kérem! :)
Egyébként ma volt a szokásos havi szépségnapom, délelőtt kozmetikusnál, délután fodrásznál voltam. :))) Most újra emberi fejem van, már kezd néha tetszeni a tükörképem, de egyenlőre még mindig csak ruhában. :))))
Ja és szerdán este megyek spinningre, a barátnőm rábeszélte a férjét, aki már régebben is járt, hogy kísérjen el, hogy ne menjek egyedül. :))) kiváncsian várom, és nagyon remélem, hogy nem dőlök ki 5 perc után a bringáról, mert az elég ciki lenne... :))))
Na, ma szómenésem volt, még tudnék mit írni, de eldugulok, majd holnap vagy vasárnap folytatom. :)))))
De azt még mindenképp meg szeretném tudni, hogy az ipod és a chip segítségével hogy lehet mérni a megtett távot a futás alatt... ;) :)))) ez azóta nem hagy nyugodni, hogy olvastam Wellness kommentjében. ;)

Nincsenek megjegyzések: