2010. június 23., szerda

Napos szerda

Ma már fél 7 előtt felébredtem, mert a redőnyön keresztül a szó szoros értelmében a hasamra sütött a nap. :)) Így rögtön öltöztem is és 3/4 7 előtt indultam is kocogni. Én úgy csinálom, ahogy Wellness tanácsolta, vettem a decathlonban energiaszeletet, zöldalmásat, azt eszek reggel és utána megyek futni. Ez nem fekszi meg a gyomrom és energiát ad, jól bírom a mozgást. Itt a szüleimnél egy olyan útvonalat kerestem, amit kb. fél óra alatt teljesítek, mert otthon a két tókört is kb. annyi idő alatt futom le és az 4 km a kocsi kilométerórája szerint. Nemsokára szeretném otthon felemelni a távot 3 körre, az 6 km lenne. De még gyakorlok kicsit. ;)
Hazaérve mindig letusolok és utána nyugodtan megreggelizek, most már általában teljes kiörlésű kenyeret eszek vagy párizsival, vagy padlizsán-cukkinikrémmel, vagy körözöttel. Ma párizsis kenyeret ettem és utána egy almás-fahéjas light joghurtot, mivel a tízórai kimaradt. Ebédre rakott karfiol volt, nagyon fincsi. Délután egy müzli szeletet ettem és utána pici epret és őszibarackot Kismacival. Vacsira egy szelet dinnye volt, tegnap hozta apa és nagyon finom volt. :))) Mást valahogy nem kívántam most.
A reggeli kocogás után még csináltam 200-200 hasprést és lábemelést, és még tervben volt este egy kis bringázás vagy Rezsi torna, de most kicsit fáradt vagyok, így kihagyom. :(((
Még azt akartam leírni, hogy én már sokszor akartam lefogyni, különböző diétákkal, de általában elbuktam pár hét után. Most már tudom, hogy hiányzott az akaraterőm és a kitartásom. Mikor két barátnőm is több, mint 20 kg-kat lefogytak, akkor elszégyeltem magam, hogy én csak a kifogásokat találom mindig. És ez a szégyen, hogy ők már csinosak, vékonyak nekem annyi erőt adtak, hogy január 4-én már teljesen más felfogással változtattam az addigi életmódomon. Mert rájöttem, hogy a csodadiéták, csodafogyókúrák nem nekem valók, hanem teljesen át kell alakítanom a megszokott életemet, kajálásomat. Miután száműztem a lisztet, a krumplit, a kenyeret, az édességet, a cukrot, a rizst, egy idő után ezt megszoktam és berendezkedtem így a mindennapokra. Norbi duci tornáival kezdtem a mozgást, aztán szép lassan a kocogást is, bár az elején inkább többet sétáltam a körök alatt,mint kocogtam. Mára már max. 2 percet sétálok egy fél óra alatt összesen, a többi kocogás. Megszerettem a mozgást, tartom az este 6 utáni nem kajálást, odafigyelek hogy a lehető legkevesebbet nasizzak, stb.... és a bókok, a dícséretek mind mind segítenek a további pár kiló leadásához is! :) Most már hiszek magamban és tudom, hogy sikerülni fog, elérem a célomat, nincs több kifogás!!!! :)))

Nincsenek megjegyzések: