2011. április 29., péntek

Jó reggelt!

Futás után fitten, reggelire várva...

Tegnap délben megérkeztünk a Mama hotelbe, jó utunk volt és Benny is angyal volt, hála az utazó dvd lejátszónknak, amit azóta is csak áldani tudok, hogy megvettük. :) Kettő Sam, a tűzoltó és egy Kisvakond dvd volt műsoron és egy kiflit nyammogott el Kismaci, aztán ide is értünk, már várta a nagyi és a papi. :))))

Ebédeltünk finom borsólevest és krumplistésztát, Benny ment aludni, én pedig vásárolni a tescoba, készülünk az itteni szülinapi zsúrokra. Ma családi, holnap kisbaráti ünneplés lesz, középpontban Benny. :)

Tegnap délután még nyuszitojásokat is kerestünk a kertben, aminek a vége az lett, hogy még este fél 7-kor is csokit ettünk, feláldoztam magam a fiamért, hogy ne ő egyen annyit. (jóóóó kifogás, ugye? :)))) ) Tegnap nem volt mozgás, elfáradtam estére, még pakolásztam, de tudtam, hogy ma reggel úgyis futással kezdem a napot.

Nemrég értem vissza, vittem a lépésszámlálót, mert nem tudtam eddig, hogy mekkora köröket szoktam futni és ma újítottam is, mert kevésnek találtam az eddigi fél órás kört. Most szinte körbefutottam a települést, mert voltam mindkét szélén és anyáék egy harmadik szélen laknak, mégis 40 perc lett és 5 km... A végén már nem tudtam, hogy merre fussak, így kerek 40 perc alatt értem haza, ami 5 km volt. Közben persze egyszer találkoztam ismerősökkel, akik éppen az új polgármesteri hivatalnál dolgoznak és nem bírták ki szó nélkül, hogy ne szóljanak be jópofán, hogy "hova szaladsz?? kergetnek???" Azt hiszem, hogy legközelebb visszaszólok, hogy jövő héten maratont futok, kell a gyakorlás.... ááááááá, nem bírom az ilyeneket, akiknek be kell szólniuk és jópofának hiszik magukat...

Találkoztam a kozmetikusommal is, akivel mindig ki szoktuk elemezni, hogy ez a település mennyire nem nyitott az emberek sportolására, mert ő is szokott futni, bringázni és csak a rosszindulatú beszólásokat kapja. Mindegy, mi nem adjuk fel, maradunk sportos csajszik. :)))) Nekem jól esett a mai futás és csak ez számít.

Este még Barátok közt alatt tekerek szerintem, így meg is lesz a csokik ledolgozása. Most a tervem a reggeli futás és az esti bringa, néha spinning. Hajrá sport! :))))

Tegnap a tescoban összefutottam egy volt kolléganőmmel, Henivel, aki nagyon megdícsért, hogy milyen jól lefogytam és milyen ügyes vagyok a futással is. Kérdezte, hogy hogy jött ez a futás dolog, mert ő utál futni... aztán végiggondoltam és mondtam is neki, hogy végülis én is utáltam sokáig, de azt hiszem, hogy Benny születése után kellett valami, valami elfoglaltság, ami csak az enyém, ami kikapcsol, feltölt és nem babázással kapcsolatos. Szerintem így lett erőm és kitartásom végigcsinálni, mert hobbimmá vált a fogyókúra, a mozgás. Reggelente inkább felkelek korán, de a fél óra, negyven perc alatt EGYEDÜL vagyok, a kedvenc zenéim szólnak csak, friss levegőn kocogok, tehát az az én időm, ahol magam lehetek. :))) Imádom a fiamat, de azt hiszem, ennyi kell, hogy az a napi fél óra, egy óra csak rólam szóljon, csak magamért tegyek valamit. Ezért is kezdtem el futni és ezért is szerettem meg annyira. A versenyek pedig óriási löketet adnak, hiszen az ottani hangulat leírhatatlan, az ember libabőrös lesz már a dekorációk, reklámok, emberek látványától is, olyan erőre kapok, hogy mindig meglepődök magam is a táv végén, hogy milyen gyorsan lefutottam. :)))) Már nagyon várom a május 22-t is, ahol 25ezer nő fog futni a DM női futoversenyen. :)

Nemsokára megyek a mamámért, jön dédiunokázni és délután szülinapozunk. Remélem, hogy az idő is kegyes lesz hozzánk ma és holnap, mert kerti partyt tervezünk. :) De most megyek reggelizni, tegnap vettem abonettet, most újra próbálok figyelni, már amennyire a Mama hotelben erre figyelni lehet... :)

Nincsenek megjegyzések: