2011. június 6., hétfő

Bejött

...a megérzésem sajnos és tegnapra elég kemény migrénem lett, ami azóta is tart, csak már egy fokkal enyhébb változatban... :((((

Tegnap délelőtt még csak az enyhe nyomást éreztem, így P apukája jött Bennyért, mi pedig kettesben P-vel elmentünk megint a konditerembe. Én 45 percet elipszistrénereztem, utána bementem negyed órára a szoliba, majd miután mindketten kellemesen elfáradtunk, P szüleihez mentünk ebédre. Addigra befutott Benny is Opával, jót csatangoltak megint az Alte Donaunál. :) Az ebéd marhahúsleves volt (nekem kicsit zsíros volt, de itt így szokás és ami fura volt, hogy galuskával!!! :D ), aztán a második a levesben főtt marhahusi kapros zöldbabbal. Háááát mivel én elég finnyás vagyok, a kaprot sem igazán szeretem, úgyhogy főleg a husit ettem csak, de a desszertet, sima epret viszont jóízűen falatoztam. :)))) De P-nek és a család többi tagjainak ízlett az ebéd, tehát ez a magyar mivoltomnak tudható be, hogy nem rajongtam a tegnapi ebédért. :))))) Benny is evett elég jól, úgyhogy ő jól vizsgázott. :))))

Viszont ebéd után, mikor hazaértünk, már éreztem, hogy egyre erősödik a fájdalom a fejemben, úgyhogy le is dőltem a fiúkkal egy időben, ami nálam ritka, mint a fehér holló. Mikor felkeltem, már sokkal jobban fájt a fejem, és két gyógyszer sem tompította, pedig máskor legalább az segíteni szokott. :((( Úgyhogy P rendes volt, lement Bennyvel kettesben, én pedig aludtam még egész délután. Mikor hazajöttek, akkor is próbáltam a szobában maradni, de Benny érdekes módon egyből kiszúrta, hogy nem vagyok ott és végig engem szólítgatott, pedig általában nem szokta. :)))) Úgyhogy összeszorítottam a fogamat és kiültem én is hozzájuk, de nem volt leányálom... Közben még a délutáni kaja is visszaköszönt, ennyire durva migrénem már tényleg régen volt... :(((

Este gyorsan megfürdette P, a tejcit tőlem kapta alvás előtt, aztán ügyesen elaludt, én rögtön letusoltam és negyed 9-kor már ágyban voltam. Át is aludtam az éjszakát, hajnalban szuper napsütésre keltem (már sírni tudnék, hogy nem futhatok :(((( ). Ma már egy fokkal jobb, de elég nehéz így egy napot végigcsinálni, hogy egy kis kétéveske is rám van utalva, azért megoldom.

Délelőtt nem volt gáz, úgyhogy főzni sem tudtam, hoztam grill csirkét, azt ettük, és ma kicsit mehet a mesenézés is, így nyugi van. :) Enni mondjuk nem annyira tudok, még háborog a gyomrom, de legalább már nem jött vissza eddig semmi, ez már haladás. Ma torna sem lesz, erőm sincs semmihez, sztem megint korán ágyban leszek, mert még a holnapi nap hátravan, mivel általában nálam kerek 3 napig tart egy ilyen "roham". :((

Érdekes lesz holnap, mert 10-re a gyerekdokihoz kell mennünk, szerintem majd kocsival megyünk, azzal gyorsabban megjárjuk. Más program nincs, az osztrák babás barátnőmmel kellene vmelyik nap találkoznunk, de egyenlőre embereket nem kívánok hallani, látni, úgyhogy sztem holnap sem lesz belőle semmi. Talán szerdán, mivel Gabi barátnőm nem ér rá, pedig rá tartogattam a napjainkat, mert vele még migrénesen is találkozok, ő a kivétel! :))))

Csütörtökön megyünk haza reggel, már várom nagyon, rengeteg programom lesz, mert csak pár napot leszünk otthon. Első délután a csontkovács ismerősöm is tud fogadni, őt is nagyon várom, remélem, hogy pikk-pakk rendbe rakja a fájós lábamat, már jó lenne valami pozitiv változás!!! És csütörtök este X faktor koncert, Vastag Csabival, Nikolasszal és Wolf Katival!!! Kicsit kirúgunk a hámból a csajokkal, yessss!!!! :)

Úgyhogy addigra aztán tényleg nem akarom a migrént a közelemben tudni, a holnapi napot kihúzom még, aztán elég lesz most három hónapra megint!!!!!!

5 megjegyzés:

Marti M írta...

Kedves Bambi, gyors gyógyulást neked!

Csillámpóni írta...

Mielőbbi gyógyulást, tudom mit érzel, sajnos én is fejfájós vagyok. Migrénig még nem jutottam, de egy kollegina szokta mesélni, hogy milyen, u.ezeket éli át mint amiket leírtál.

Rainee írta...

Jobbulást! Az egyik kolléganőm is ilyen, szegény végig szokta hányni azt a napot. :( Ilyenkor nem segít semmilyen gyógyszer sem?

Bambi1978 írta...

Köszi Csajok!

Volt egy gyógyszer, ami eddig segített, de most az is csődöt mondott sajnos. :( Már jövök kifelé belőle, ma van a 3. napja, elvileg be szokta tartani kereken a három napot, úgyhogy látom a fényt az alagút végén. :)

Bella írta...

Elég rosszul hangzik :( Mielőbbi gyógyulást!! :)