2011. augusztus 2., kedd

Futás rekord

Ma megdöntöttem a saját rekordomat a futó távolságból, ugyanis 14,75 km-t futottam, ha jól mértem le a neten. :) És az érdekes az, hogy még bírtam volna még, csak már kedvem nem volt egy újabb körhöz, de nem voltam annyira fáradt, mint vártam. :)

Már vártam a reggelt, hogy újra mehessek futni és éjjel többször is felébredtem, ránéztem az órára, hogy mikor kell már kelni. :))) aztán, csak tudnám hogy miért, megint V.Cs. volt álmaim főszereplője, de ma nem érdekelt annyira, mert mentem futni, úgyhogy megszakítottam az amúgy érdekes álmodozást. :)))) Tiszta hülye vagyok, hogy vele álmodok, pedig annyira nem is vagyok rákattanva, de elég, ha elolvasok róla egy-két cikket este, aztán éjjel felbukkan álmomban. :)

Reggel megittam az l-karnitinomat, és pár perccel 6 előtt már lent voltam a kiinduló pontnál. :) az elején szép, lassú tempóban futok mindig, hogy bemelegedjek és a tó kör felénél kezdek mindig picit gyorsítani. Ma is elég jó tempóban haladtam, így már éreztem a nagy kör végénél, hogy kipróbálhatjuk a távemelést, mivel P bevállalta reggel Bennyt, így nem kellett vissza sietnem. Az első nagy kör végénél újra elindultam a következő körre, ami érdekes módon meg sem kottyant. Hallgattam a zenémet, nem is fulladtam ki, simán tudtam tartani a kb. 150-es pulzust végig. A zsebemben volt egy müzlis energia szelet vésztartaléknak, ha éreztem volna, hogy száll el az erőm, de végül nem kellett. A nagy kör végén 91 percet mutatott az órám, és nem éreztem magam még annyira hullának, mint amennyire számítottam rá. :) Még bírtam volna, csak kicsit meguntam, ezért nem húztam rá, hanem inkább feljöttem. Mikor visszaálltam a sétára, akkor éreztem, hogy elfáradtam, de nem vészesen, csak kellemesen. :) Most mértem le a neten, 14,75 km volt így ez a kör, úgyhogy ügyes vagyok, vállonveregethetem magam. :)))))

Úgy érzem, hogy a tavaszi félmaratonnal nem lesz gond,mert ha változatos a terep, akkor le bírnám futni a 21 km-t is már lazán. Addig még szorgalmasan készülök rá és meg tudom csinálni! :)

Most az a tervem, hogy heti egyszer futok egy hosszabbat, a többi marad az egy órás kör. Holnap pihinap, csütörtök-péntek megint futás nap.

Ma wellnessezni megyünk P-vel, már nagyon várom, jó lesz kicsit bálnázni a vízben, szaunázni. :) Ma úgyis kitettem magamért a futásban, így ez a nap teljes wellness nap lesz. :)))) És még egy pozitivum a mai napban:
végre süt a nap!!!!!!!!!!!!!! az ember kedve is sokkal másabb egy kis napsütéstől. :)

4 megjegyzés:

kovtama írta...

Tök jó, most esett le ki is V.Cs.:):)

kismazsi írta...

Nagyon ügyes vagy Bambi!! Irigyellek az elszántságodért! Számomra még elképzelhetetlen, hogy valaki 14 km-t fusson!! Áááá!! Hogy bírod ezt??Szerintem én elájulnék!!NA, szóval nagy gratula!! Irány a maratoni futás, simán menni fog neked!!

Bambi1978 írta...

Köszi Csajok! :)

Mazsi, nincs lehetetlen, ezt már Te is tudod! Ahogy egyre ügyesebben le tudod futni a 3 km-t, úgy tudod majd emelni mindig a távot. Én is 2 kilométerrel kezdtem, aztán látod? :)

Úgyhogy hajrá Neked is továbbra is! :)

marti írta...

Nagyon ugyes vagy, de en ezt mindig tudtam :))))))
Gratula, csak igy tovabb, kell a csapatnak a biztatas.