2011. augusztus 1., hétfő

2. hét után

A felénél járok....

Nos, augusztus 13-ig még pont két hetem van, illetve már annyi sem, de 13 nap. :)))) Az elmúlt két hétben tényleg 90 %-osan odafigyeltem a kajára, a sportra pedig 100 %-osan, amikor tudtam, mozogtam mindig valamit.

Természetesen voltak lazább napok is, mint pl. a szombati tatárbifsztekezés, de néha ilyen is kell és ezt kiegyenlítve tegnap egy sikeres gyümölcsnapot zártam. :)))) Nehéz volt, főleg este, akkor már éhes voltam, de úgy voltam vele, hogy már nem rontom el az aznapi munkámat, ezért szadista módon inkább gasztroblogokat olvasgattam, a virtuális kalóriák nem hízlalnak. :))))))

Végre már alakulnak a kilók, centik is, most már látom, hogy érdemes kitartani, mert simán elérhető a bikinialak újra. :))))

Két hete reggel ezek voltak a méreteim:

Súly: 64,8 kg futás előtt, reggel 6-kor
Testzsír % : 25, 3
Súly futás és reggeli wc után: 64,2 kg
 
Centik:
Mell: 85 cm
Csípő: 94 cm
Derék: 74 cm
Comb: 51 cm
Kar: 27 cm
Vádli: 35 cm

Ma pedig ezeket mértem:

Súly: 63 kg futás előtt, reggel 6-kor
Testzsír % : 23,6
Súly futás után: 62,6 kg
 
Centik:
Mell: 83 cm ( -2 cm )
Csípő: 92 cm ( -2 cm )
Derék: 74 cm
Comb: 51 cm
Kar: 27 cm
Vádli: 34 cm ( -1 cm )

Tehát alakulok, alakulok!!! :)))) A következő minicél, hogy jövő hétfőn a futás utáni súly 62 kg alatt legyen! :) Illetve nem jól írom: a futás utáni súly 62 kg alatt LESZ!!!! :)))))

Erre a tervem a heti 4-5 futás (hétfő, kedd, csütörtök, péntek, vasárnap) és mellette minimum 1 hasazás, 1 felsőtest és 1 popó.

És persze továbbra is figyelek a kajára, ahogy eddig, talán jövő vasárnap megint belevágok a gyümölcsnapba, P úgyis egész nap dolgozni fog, akkor nincs kísértés. :) Mert tegnap is úgy volt, hogy nem lesz itthon délután, ezért mertem gyümölcsnapot tartani, erre lemondták a programját és isteni illatú tésztát főzött maguknak vacsorára és bizony elég nehéz volt megállni, hogy ne kóstoljam meg, mikor Bennyt etettem. (oké, bevallom , egyszer megnyaltam a kanalat :D )

Ma jó formában voltam a futásban, megint javítottam az időmön, 53 perc alatt futottam le a 9 km-t. Elvileg holnap maradok lent tovább, ha jól fog menni és P kel majd fel Bennyhez. Holnap 1-re pedig jönnek át  a szülei unokázni, mi pedig megyünk fürdőbe, már nagyon várom. Tuti, hogy szét fogom masszíroztatni magam a vízmasszázzsal, ha ilyen "remek" idő lesz, akkor pedig ki sem mozdulunk a szaunából. :)))))

Hihetetlen, hogy augusztus elsején a szaunára vágyok, legszívesebben mézeskalácsot sütnék és őszi ruhákban mászkálunk.... de én bízok még mindig a nyárban, és TUDOM, hogy Szigligeten is szuper napokat fogunk eltölteni csupa-csupa napsütéssel!!!!!!! ÍGY  LESZ és punktum!!! :)

 
(Nekem a Balaton a riviéra..... :))) )